Quantcast

A. Veryga apie nosį krapščiusį B. Matelį: kol sistema stringa, yra kas susiranda darbo

  • Teksto dydis:

Buvęs sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga per Seimo posėdį pastebėjo nosį krapštantį parlamentarą Bronių Matelį. Tas vaizdas jam sukėlė tam tikrų minčių, kuriomis A.Veryga ir pasidalijo savo feisbuko paskyroje.

 

„Šiandieninis Seimo posėdis yra visiškas fiasko. Po kiekvieno balsavimo begalės Seimo narių priekaištai, kad negalėjo balsuoti, kad neveikė sistema. Ar tokie sprendimai legitimūs?

Manau, kad ne.

O kol sistema stringa, yra kas susiranda darbo“, – parašė A.Veryga ir pasidalijo trumpa posėdžio vaizdo įrašo ištrauka.

Priminsime, kad dėl techninių trukdžių Seimas ketvirtadienio popietę nutraukė nuotolinį plenarinį posėdį. Parlamento vadovybė nusprendė, kad kitą antradienį Seimo nariai posėdžiaus gyvai.

Seimo pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen per ketvirtadienio vakarinį posėdį teigė, kad sistemos gedimai susiję su „Microsoft“ trikdžiais, todėl Seimo darbuotojai negali jų išspręsti.

„Trikdžiai susiję su sutrikimais „Microsoft“ ir nuo mūsų  nelabai priklauso, todėl šiandieną užtikrinti sklandų darbą negalime“, – informavo Seimo pirmininkė.

Nutraukus vakarinį posėdį Seimo valdyba nusprendė kitą antradienį grįžti į parlamento rūmus posėdžiauti gyvai.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tam gytis

Tam gytis portretas
Kaip tai neklijavo?juk klijavo ant liezuvio.gerai kad sau.kita karta ir pasikt nepasikuklins konferencijos metu

Babunė

Babunė portretas
Taupus tas Meitelis, iškrapšto iš nosies, dedasi sau į burną ir pasitenkinimu čepsėdamas,suvalgo. Gero apetito, skanaus.

Ko norėti

Ko norėti portretas
Kolxoznikas yra kolxoznykas.Čia veryga keršyja,kad metelis paliko frakciją.Bet nors ant jo sažinės nėra nuvarytų į kapus šimtų žmonių,kaip pas asilą verygą
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių