Quantcast

Vėl ieškoma naujo Aplinkos apsaugos departamento vadovo

  • Teksto dydis:

Aplinkos ministerija pirmadienį paskelbė naują Aplinkos apsaugos departamento vadovo konkursą. Pirmas balandį skelbtas konkursas neįvyko, vienam iš dviejų kandidatų atsiėmus paraišką.

„Departamentui tenka ir gyventojų bei verslo konsultanto vaidmuo, todėl naujasis jo vadovas turi ne tik nepriekaištingai išmanyti aukščiausius kontrolės standartus, bet ir būti ir vadybos procesų profesionalas“, – pranešime sakė aplinkos ministras Simonas Gentvilas.

Pasak ministerijos, vienas svarbiausių iššūkių būsimam vadovui – užtikrinti aplinkos apsaugos valstybinės kontrolės pertvarkos tęstinumą.

Kandidatų paraiškos bus priimamos iki lapkričio 29 dienos.

Įstaigos vadovo ieškoma po to, kai S. Gentvilas balandį atleido nuo 2020 metų rugpjūčio departamentui vadovavusią Olgą Vėbrienę.

Šiuo metu departamentui laikinai vadovauja Aplinkos ministerijos Aplinkos apsaugos politikos įgyvendinimo koordinavimo grupės vadovas Raimondas Sakalauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

to Liberalas

to Liberalas portretas
taigi šitas prekiautojas poveikiu ir įgrūdo pataisą kartu su kita seimere - Gedviliene. Dviese.:D)) Prezidentas iš karto atmetė tokį apsurdą, bet liberalpalaikiai su netikrais konservatoriais prabalsavo ,,už". Taigi jei nepalaikysi kažkieno vykdomų užsakytų zadanijų, tai kai pačiam reikės prastumt savo šeimininkų zadanijas - sulauksi to pačio. Mafija yra mafija ir jai niekas be savo interesų yra NESVARBU

Klpd.

Klpd. portretas
Pigiau ir geriau Lietuvai būtų, jeigu paieškotų naujo Aplinkos ministro:D)

Liberalas ministras toooks liberalus

Liberalas ministras toooks liberalus  portretas
jog jam tinka įstatymas kuris LEIDŽIA NEREAGUOTI Į GYVENTOJŲ PRANEŠIMUS ? ! Todėl dalyvavo balsavime dėl prezidento veto ? Nevažiavo net į klimato kaitos konferenciją ? Jooo...labai liberalu :) Galėsite gyventi smarvėje , taršoje , nes panašu galės nereaguoti nei aplinkosaugininkai nei ministeris ? Tik priimtas " Klaipėdos paketas " " atrišo " rankas tikrintojams , nebereikia prieš 2 savaites , pranešti - ateinu ir vėl ? Liberalusis ministras " dirba " ? Ačiū " valstiečiams " , deja liberalieji nors taip " pasipriešino " - galės neraguoti ...Kas rinko šią liberaliųjų daugumą ? O dėl ministro klaipėdiečiai turėtų atgailauti ..Nebūtų rasta jokių grigėjų ! ? Nes " rado " aktyvūs miestiečiai su prokurorų pagalba ? Fui....mane jau pykina nuo liberkonservatų ...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių