Quantcast

Valstiečių ir konservatorių nesutaiko net D. Grybauskaitė

  • Teksto dydis:

Prezidentė Dalia Grybauskaitė tvirtina, kad nesibaigiančios rietenos tarp valstiečių ir konservatorių neleidžia Seimui efektyviai dirbti bei kenkia visai Lietuvai, skelbia LNK žinių tarnyba.

Opozicija pirštu beda į Ramūną Karbauskį ir Agnę Širinskienę, o R. Karbauskis tvirtina, kad su niekuo nekariauja.

Nors šiandien šalies vadovė su Seimo valdyba susirinko aptarti rudens sesijos darbų, po susitikimo liko tik kalbėti tik apie nesibaigiantį chaosą Lietuvos politikos padangėje.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
KGB sungrybe.

jie

jie  portretas
visi turetu sunerimti ,del savo praeities,kuri Tautai ir Lietuvai buvo ir yra zalinga.

Kęstas

Kęstas portretas
Konservatoriams kenkia tai, kad jie neturi tikro vadovo. "Galėjai juos gerbti ar smerkti, bet nebuvo jokių abejonių, kad V. Landsbergis ir A. Kubilius vadovavo TS-LKD, formavo jos politiką, priėmė lemiamus sprendimus. G. Landsbergis – menkas jų šešėlis, kuris neturi vadovo savybių, aiškios programos ar siekių. Jis labiau primena partijos pirmininko spaudos atstovą negu patį pirmininką. Tai svarbu, nes partija dažnai sutapatinama su jos vadovu; jo įvaizdis veikia partijos įvaizdį. Landsbergis partijai vadovauja jau trejus metus, tad turėjo pakankamai laiko išvystyti vadovavimo įgūdžių bei gebėjimų.Tai, kad jis lig šiol to nepadarė, ko gero, reiškia, kad jis jų neturi." Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių