Quantcast

Vaikų vardų mados: kas populiariausia šiemet?

  • Teksto dydis:

Šiemet gimusiems berniukams dažniausiai registruojamas Luko, mergaitėms – Lėjos vardas, antradienį pranešė Registrų centras.

Pernai populiariausiais buvę Mato ir Emilijos vardai liko antrojoje vietoje. Tarp populiariausių šiemet taip pat yra berniukiški Kajaus, Jokūbo, Jorio, Nojaus, Beno, Domo, Jono ir Dominyko bei mergaitiški Amelijos, Gabijos, Kamilės, Luknės, Emos, Gabrielės, Patricijos ir Austėjos vardai.

Tarp rečiausių pirmąjį pusmetį suteiktų vardų buvo Romo, Rimgaudo, Mijaus, Ervino, Kristo, Tyro, Artemijaus, Delijos, Liubavos, Žanetos, Vedos, Adijos, Milijos, Aurikos vardai.

Registrų centro tvarkomo Gyventojų registro duomenimis, šiuo metu dažniausiai pasitaikantys vyriški vardai yra Vytautas, Jonas, Tomas, Antanas ir Mindaugas, o moteriški – Irena, Kristina, Janina, Lina ir Ona.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Krapas

Krapas portretas
Nu ir pravardžiuos lėja balėja.

Algis

Algis portretas
Moteriai Ona ar Lina grazus vardai jei butinai norisi trumpo vardo , bet kurioje salyje tinkami. Lukne tai labai jau taip sau. O kur dingo Birute, Danute, Grazina, Adele ar Nijole? Visi moteru, o ir vyru vardai tapo trumpi kaip suniuku.

Gintaras Raulinaitis

Gintaras Raulinaitis  portretas
Mielieji mano, kviečiu jungtis prie mano kuriamos humaniškumo Gintarveidžio Šviesos Karalystės partijos!! Internete - Gintarveidis!!!!
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių