Quantcast

Vaikų gynimo dieną prezidentas aiškinsis jų lūkesčius

  • Teksto dydis:

Pirmadienį minint Tarptautinę vaikų gynimo dieną prezidentas Gitanas Nausėda bendraus ir su vaikais, ir su įvairias pareigas einančiais suaugusiais, aiškindamasis svarbiausius vaikams kylančius iššūkius bei jų sprendimo galimybes.

Vaizdo konferencijoje su švietimo politikos atstovais ir ekspertais, negalią turinčių žmonių bendruomenės nariais šalies vadovas aptars būtinus pakeitimus, kad įvairių poreikių vaikai galėtų mokytis kartu ir gauti kokybišką ugdymą, pranešė Prezidentūra.

Po to G. Nausėda dalyvaus organizacijos „Lietuvos Junior Achievement“ finansinį raštingumą skatinančio projekto „Mano bendruomenė“ baigiamajame renginyje Valstybės pažinimo centre. Prezidentas atsakys į čia susirinkusių ir prie ekranų stebinčių pradinukų klausimus.

Taip pat suplanuoti valstybės vadovo vaizdo skambučiai 14–16 metų mokiniams iš įvairių Lietuvos vietų.

Pasak Prezidentūros pranešimo, G. Nausėda nori išklausyti vaikų lūkesčius, susirūpinimą keliančias problemas, domėsis karantino metu jaunimui kilusiais nuotolinio ugdymo iššūkiais ir įgyta patirtimi, jų siūlymais gerinti Lietuvos švietimo sistemą.

Pavakary šalies vadovas ir pirmoji ponia Prezidentūros kieme bendraus su labdaros ir paramos fondo „Padėk gatvės vaikams“ vadovais bei futbolo mokyklos „Ataka“ vaikais.

Ši socialiai atsakinga futbolo mokykla visiems vaikams sudaro vienodas galimybes sportuoti. Neišgalintiems susimokėti vaikams iš nepasiturinčių šeimų, globos namų treniruotės yra apmokamos paramos fondo „Padėk gatvės vaikams”.  



NAUJAUSI KOMENTARAI

alb

alb portretas
Susirinko vaiku burys.......

cha cha cha

cha cha cha portretas
ir čia priėjo Berniukas...

jo

jo portretas
Artistai liaudies...:))))))))
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių