Quantcast

V. Romanovas išvyko į Rusijos sostinę?

Neoficialiomis LRT televizijos naujienų tarnybos žiniomis, žlugusio Ūkio banko pagrindinis akcininkas Vladimiras Romanovas išvyko į Maskvą. Verslininkas neneigia, kad yra išvykęs.

Televizijai jis teigė esąs ligoninėje, tačiau nepatikslino kurioje.

V. Romanovas pastaruoju metu nepasirodė teisėsaugos institucijose, kurios tiria Ūkio banko žlugimo aplinkybes, nors buvo raginamas atvykti ir atsakyti į klausimus. Specialios tarnybos, tiriančios Ūkio banko bylą, Vladimirui Romanovui kol kas nepateikė jokių įtarimų.

„Neturiu ką pasakyti. Tikrai nekomentuosiu, ar apribota jo judėjimo laisvė. Kitą savaitę bus prokuroras, kuris organizuoja tyrimą – gal jis daugiau pakomentuos“, – į klausimą, ar V. Romanovas turėjo šią savaitę pasirodyti prokuratūroje, atsakė  Generalinės prokuratūros prokuroras Sinomas Slapšinskas.

Primename, kad duodamas interviu dienraščiui „Lietuvos rytas“, Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos (FNTT) vadovas Kęstutis Jucevičius teigė, kad neatmetama, jog bankrutavusio Ūkio banko vadovui Vladimirui Romanovui gali būti pateikti įtarimai Ūkio banko byloje.


Šiame straipsnyje: Vladimiras Romanovas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių