Quantcast

Artimieji pranešė, kada bus galima atsisveikinti su staigiai mirusiu V. Cololo

  • Teksto dydis:

Pirmadienį Ispanijoje netikėtai mirus garsiam Lietuvos humoristui, TV laidų ir renginių vedėjui Vitalijui Cololo, gedi ne tik artimieji, giminės, draugai bet ir daugelis Lietuvos žmonių, kuriuos humoristas įkvėpdavo savo gera nuotaika, energija ir smagiais pokštais.

Visų atmintyje jis būtent toks ir liks. Šiuo metu V. Cololo ruošiamas paskutinei kelionei namo į gimtuosius Druskininkus, kur bus ir palaidotas.

V. Cololo artimieji atsisveikinti su juo kviečia ateinantį savaitgalį: šeštadienį 15-21 val. ir sekmadienį 10-21 val. Jo urna su pelenais stovės Druskininkų laidojimo namuose „Nutrūkusi styga“ (Veisiejų g. 36).

V. Cololo bus laidojamas gruodžio 9 d. 13 val. Druskininkų „Ratnyčios“ kapinėse.

Artimieji labai prašo pagerbti Vitalijaus atminimą tik kukliu baltu gėlės žiedu ir žvakute. 

V. Cololo artimieji nuoširdžiai dėkoja visiems už palaikymą, bet prašo gerbti šeimos privatumą ir šį skausmingą laikotarpį leisti jiems ramiai gedėti.

„Dėkojame visiems už palaikymą. Jaučiame visų Jūsų paramą. Netikėta Vitalijaus mirtis pribloškė mus visus. Vis dar bandome suprasti ir įsisąmoninti tai, kas įvyko. Bet kalbėti apie tai per sunku. Todėl prašome nedraskyti širdies skambučiais ir klausinėjimais“, – prašė velionio žmona Inga.

Primename, kad 45-erių humoristas ir aktorius V. Cololo staigiai mirė pirmadienį.  Vyras su žmona atostogavo Ispanijoje pas bičiulį, grupės „Išjunk šviesą“ lyderį Valdą Burnį.

Portalui delfi.lt V. Burnys teigė, kad atostogaujant, praėjusią savaitę, V. Cololo pasireiškė ūminė liga, po kurios staigiai prireikė operacijos. „Pati operacija truko gana ilgai – apie penkias valandas ir jos širdis neatlaikė“, – teigė šoko ištiktas ir sunkiai žodžius renkantis atlikėjas. 

Druskininkuose gimęs graikų kilmės humoristas baigė Druskininkų 2-ąją vidurinę mokyklą, vėliau studijavo Šiaulių pedagoginiame institute, kur įgijo pradinių klasių mokytojo specialybę.

Tuo metu V. Cololo aktyviai dalyvavo studentų linksmųjų išradingųjų klube, buvo šio klubo kapitonas. Jis dirbo TV3, vėliau perėjo į LNK televiziją. Vedė laidas „Tegyvuoja karalius!“ (su V. Šilansku, Vytautu Šapranausku), „Šeštadienio šou“, „Šapro šou“, „Kioskelis“, „Puikusis šou“, „Dzin“, filmavosi seriale „Grybauskai“. 

V. Cololo dalyvavo ištvermės realybės šou „Džiunglės“, buvo LNK laidos „Oplia“ ir kitų laidų dalyvis.

Pastaruoju metu V. Cololo dirbo TV3 televizijoje, vedė laidas „La maistas“, „Namų idėja su IKEA“, „Miestas ir kaimas“, „Puikusis šou“, dalyvavo TV projektuose ir šou, vedė renginius.

Su žmona Inga jis turėjo dukrą Evitą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

A-K 85

A-K 85 portretas
Baznycia Kas ji jums yra Tai bankas I kuri nesate savo nuodemes atiduoti ir uz jas dar su mokate ir palukanos negris... O taip jus galvojat kad Cia patepus po mirtiniam gyvenime galesit laisviau jaustis. Nifiga jus tiesiog mirsite ir jusu nebebus... Tik blankus prisiminimas kuris daugumos zmoniu atminime isnyks likes tik akmuo ant zemes... Jis apnuogino pedofilija kaltinama Baznycia... Jus davatkos remet pedofilus ta uzdara luoma... Pavadinimu Baznycia...

Arūnas

Arūnas portretas
Labai gaila, geras žmogus buvo užuojauta šeimai.

Algiui davatkinui

Algiui davatkinui portretas
Užknisate jūs davatkos ir davatkinai su savo božnicomis ir maldomis.Dievą reikia turėti savyje, o ne klebono pedofilo namuose.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių