Quantcast

V. Adamkus: po vakcinos jaučiuosi kuo puikiausiai, skiepytis yra būtinybė

  • Teksto dydis:

Šalyje jau prasidėjo 80 metų ir vyresnio amžiaus žmonių vakcinacija. Vienas pirmųjų pasiskiepijusių – prezidentas Valdas Adamkus, praneša Lietuvos sveikatos apsaugos ministerija.

V. Adamkus, jo žmona Alma Adamkienė, kaip ir pirmasis faktinis šalies vadovas atkūrus nepriklausomybę Vytautas Landsbergis buvo paskiepyti praėjusį ketvirtadienį.

Prezidentas V. Adamkus su žmona atvyko pakiliai nusiteikę ir teigė abu su žmona niekada neturėję nė menkiausių dvejonių, kad būtina skiepytis nuo COVID-19.

„Džiaugiuosi, kad turime galimybę pasirūpinti Lietuvos žmonėmis. Specialistai tokie įgudę, taip gerai atlieka savo darbą, kad niekam neturėtų skaudėti“, – sakė V. Adamkus.

Pasiskiepijęs jis teigė besijaučiantis kuo puikiausiai.

„Nėra jokių abejonių, kad tai yra būtinybė. Džiaugiuosi, kad turime galimybę vakcinomis aprūpinti visą Lietuvos visuomenę ir kuo greičiau tai padarysime, tuo bus geriau“, – teigė V.Adamkus.

 

„Vakcina yra pagrindinis ginklas, siekiant įveikti COVID19, kuris mums padės greičiau sugrįžti į įprastą gyvenimą ir pagaliau apkabinti artimuosius, tėvus ir senelius, kurių taip pasiilgome.

Priminkite apie galimybę pasiskiepyti patiems brangiausiems žmonėms“, – rašoma Lietuvos sveikatos apsaugos ministerijos tinklapyje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

onute

onute portretas
Adamkėvic taip ir nueisi i dausas MELAGIU ir buk malonus nesiafišuok nes vemti tauta verčiat visi trys

kauniete

kauniete portretas
kam rodot tuo trys išgamas

SKIEPYKIS SKIEPIKIS

SKIEPYKIS SKIEPIKIS portretas
NE PROŠAL DAR BŪTŲ PORA KLIZMŲ....
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių