Quantcast

Už ministrės atstatydinimą peticiją pasirašė jau 32 tūkst. žmonių

Internete antradienį pasirodė peticija, raginanti vidaus reikalų ministrę Ritą Tamašunienę atsistatydinti. Ketvirtadienio rytą peticijos.lt puslapyje šią peticiją pasirašė jau daugiau nei 32 tūkst. žmonių.

„Ekologinė nelaimė Alytuje akivaizdžiai parodė, kad Vyriausybė visiškai neužtikrina savo šalies piliečių saugumo nelaimių atveju, nesugeba suteikti bet kokios realios pagalbos, atvykę katastrofos šeštą dieną, Vyriausybės atstovai nelabai gaudėsi situacijoje, tik trukdė darbą ir jokios realios pagalbos nepasiūlė, maža to, palikusi Alytaus savivaldybę ir jos merą kapstytis patiems, ministrė dar sugebėjo priekaištauti jam dėl piaro ir išrėžti, kad už visus nuostolius gyventojams ir įmonėms atsakys pati savivaldybė.

Taip pat nuolat viešai akivaizdžiai skleidė dezinformaciją, tikindama, kad pagalba nuolat teikiama, technika siunčiama, oras neužterštas, nors realiai buvo viskas atvirkščiai, visą laiką meras su komanda tvarkėsi patys. Nesuvokiama. Gyvename šalyje, kurioje nelaimės atveju esame palikti kapstytis patys“, – teigia peticijos autoriai.

Kaip ELTA jau rašė, spalio 16-osios naktį Alytaus miesto padangų perdirbimo įmonėje „Ekologistika“ kilo didžiulis gaisras. Degė apie 2 tūkst. kvadratinių metrų ploto sandėliai, kuriuose laikomos naudotos padangos. Gaisrą gesino ugniagesių pajėgos iš Alytaus, Kauno, Lazdijų, Vilniaus, Varėnos ir Marijampolės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ALKOHOLIKAS

ALKOHOLIKAS portretas
VALINSKAS BOBA NE JĄ VADINO ., O MERGAITĘ.

ALGIS

ALGIS portretas
ŠUNYS LOJA , BET KARAVANAS EINA

pagal Valinska boba

pagal Valinska boba portretas
Turejo net neisiti i sota posta
VISI KOMENTARAI 42

Galerijos

Daugiau straipsnių