Quantcast

Utenos meras nesiūlys neblaiviam prie vairo pagautam vicemerui palikti pareigas

Utenos vicemerui Vitalijui Šeršniovui ketvirtadienį prisipažinus, jog buvo sustabdytas vairuodamas neblaivus, rajono meras Alvydas Katinas teigia, jog nesiūlys pastarajam palikti pareigas.

„Aš galvoju, kad tikrai nesiūlysiu. Čia Lietuvoje visi, ypač politikai – šventieji. Žmogus tikrai, nemanau, kad padarė avariją, ką nors nužudė ar ką nors. Jeigu žmogus tikrai prisipažįsta, atgailauja tai grįžtu prie savo nuomonės, palieku arba teisę jam pačiam apsispręsti (…), arba pažiūrėsim gal prieš tarybos posėdį taryba pageidaus“, – BNS sakė jis.

„Prisidirbau, tad atsiduodu jūsų „teismui“. Po gan ilgo laiko, savaitgalį reikėjo šiek tiek „atsipalaiduoti“. Pirmadienį prieš važiuojant į darbą „prasipučiau“ su savu alkotesteriu. Alkotesteris parodė 0,25 promilės, tad sėdau už vairo ir pajudėjau link darbo“, – ketvirtadienį feisbuke rašė V. Šeršniovas.

Policijos departamento duomenimis, automobilis buvo sustabdytas apie 7 val. ryto J. Basanavičiaus gatvėje. Vairuotojui nustatytas lengvas 0,43 promilės girtumas.

Vicemeras ketvirtadienį BNS teigė, jog dar neapsisprendė, ar pareigas paliks, bet neatmetė tokios galimybės.

„Kiek suprantu, žmogus visur viešai prisipažino, pripažino kaltę. Čia pirmas svarbus žingsnis viešam asmeniui, politikui, kad jeigu daugiau ar mažiau kažkokį nusižengimą padarei, tai jis viską pripažino“, – nurodė A. Katinas.

Su „darbiečiais“ į tarybą išrinktas V. Šeršniovas vicemeru paskirtas 2019 metais.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Orkų puota

Orkų puota portretas
puttino orkoms - darbiečiams - viskas galima. uspaskichą pajudinti - putiną užpykdyti. drebėkit uteniškiai - zzz gauja.

Is pa Utenos

Is pa Utenos portretas
Katinas kelinta karta prisika i miltus,bet i spranda negauna,nes seimininkas katino dar labiau prisisikes.

Pagaliau

Pagaliau portretas
Atsirado nors vienas viršininkas be perdėtos vaidybos vertinantis padėtį. Pamanykit - išgėręs vairavo, pasaulio pabaiga!
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių