Quantcast

Tvarka dėl visų koronavirusu sergančių izoliavimo ne namuose bus pakeista?

Vilniaus meras Remigijus Šimašius sako, kad sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga patvirtino, jog tvarka dėl visų koronavirusu sergančiųjų izoliavimo ne namuose bus pakeista.

„Prieš kelias valandas surengėme visų Lietuvos merų konferenciją su sveikatos apsaugos ministru. Jis patvirtino, kad tvarka dėl visų, kad ir nesunkiai sergančių, izoliavimo ne savo namuose bus pakeista. Kaip ir kada tai įvyks, ar pasikeis nuostata priverstinai izoliuoti ne savo namuose visus susirgsiančius – neaišku”, – feisbukė nurodė R. Šimašius.

Problema yra ta, kad mes nenustatome sergančių. Ir su tokiomis tvarkomis nustatysime dar mažesnę jų dalį.

Pasak jo, „kol kas nepanašu, kad ministras suprastų, jog problema yra ne tik karantino nesilaikymas.“

„Problema yra ta, kad mes nenustatome sergančių. Ir su tokiomis tvarkomis nustatysime dar mažesnę jų dalį“, – sakė R. Šimašius.

Jo teigimu, per pusdienį pavyko susidėlioti tam tikrą sistemą dėl grįžusiųjų iš užsienio karantinavimo.

„Pirmieji karantinuotieji jau gyvena Vilniaus viešbučiuose ar kitose tam pritaikytose patalpose. (…) Kaip ir buvo galima prognozuoti, ne visiems toks sprendimas patinka. Ko prašau šiuo metu – kantrybės. Jei kažkam trūksta informacijos, ji jus pasieks, jei vėluoja maistas, jis tikrai atkeliaus”, – nurodė Vilniaus meras.

 


Šiame straipsnyje: koronavirusasKoronavirusas LietuvojeCOVID-19 karantinasCOVID-19 saviizoliacijaRemigijus ŠimašiusAurelijus Veryga

NAUJAUSI KOMENTARAI

vh

vh portretas
Na veryga stumdo is visų pusių kas nori. Buvo pavedimas, dabar pasitarė su merais ir pakeitė sąlygas. Rytoj kas nors vėl apreks jį ir veryga vėl keis sąlygas. Šimašius jau perima valdžią, dabar jis pradės nurodinėti. Vyti lauk tą Šimašiu ir veryga. Šimašiu ir dūdmaiši uždaryti karantino su buduliais.

Neabejingas Vilnietis

Neabejingas Vilnietis portretas
Reikia pakeisti VILNIAUS MERA,o ne tvarka karantinuoti atvykusius zmones tam skirtose vietose, o ne isbarstyti po visa Lietuva. kaip nori tas VARGETA simasius. Geda ant visos Lietuvos toks meras, tinginiu tinginys, nereikes karantinuoti, nereikes nieko galvoti ir miegos ramiai, kai tuo tarpu visi bijos issisklaidziusiu atvykeliu, kurie baruose ir kitur pijokauja ir juokiasi skleisdami virusa kur papuola.......

Jolanta

Jolanta portretas
Vilniaus meras visai nusoko nuo proto. Nenori gelbeti zmoniu nuo atvykstanciu su uzkratu. Geda tureti toki mera.Jis nenori nieko dirbti, kad butu suvaldytas viruso plitimas. Pats pasikeisk ir izoliuokis , kad zmones nenusiutu tokio niekso I nezinia......
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių