Quantcast

Trečiadienio vakarą grįžę į Lietuvą atsidūrė ne karantine, o išvyko namo

  • Teksto dydis:

Valstybiniam ekstremaliųjų situacijų centrui vadovaujančio sveikatos apsaugos ministro Aurelijaus Verygos įsakymu visi grįžę iš užsienio turi būti karantinuoti specialiose savivaldybės paruoštose patalpose.

Tačiau trečiadienio vakarą iš Ispanijos Alikantės miesto atskridę Lietuvos piliečiai buvo paleisti namo, nors toks įsakymas dar nėra atšauktas, rašo portalas 15min.lt.

Vilniaus miesto meras Remigijus Šimašius savo feisbuko paskyroje buvo rašęs, kad iš žmonių, dirbančių oro uoste, gavo nepatvirtintų žinių, kad Nacionalinis visuomenės sveikatos centras prie Sveikatos apsaugos ministerijos kardinaliai pakeitė savo pozicijas ir naujai grįžusių keliautojų iš oro uosto nebesiunčia į viešbučius, o leidžia karantinuotis namuose.

Meras pareiškė, kad tai dar nėra patvirtinta informacija.

Priminsime, kad naktį iš pirmadienio į antradienį įsigaliojo sveikatos apsaugos ministro A. Verygos įsakymas, kuriuo savivaldybės įpareigojamos pasirūpinti grįžtančiųjų iš užsienio asmenų privalomuoju izoliavimu.

Pirmoji izoliacijos naktis viename Vilniaus viešbutyje baigėsi kraujo praliejimu – tarp dviejų viešbutyje izoliuotų vyrų trečiadienio naktį kilo konfliktas, abu vyrai atsidūrė ligoninėje.

 

 


Šiame straipsnyje: koronavirusasKoronavirusas LietuvojekarantinasCOVID-19 karantinasCOVID-19 saviizoliacija

NAUJAUSI KOMENTARAI

koks kvailys

koks kvailys portretas
surase ta brieda karantino laikotarpiui ? ir jokios bausmes ir atsakomybes uz karantino nesilaikyma,tad karantinuojamas gali judet laisvai !

ALGIS

ALGIS portretas
KAS BUS NUBAUSTAS UŽ TAI , KAD PO TREČIADIENIO SKRYDŽIO VISI BUVO PALEISTI NAMO

ALGIS

ALGIS portretas
LABIAUSIAI PAŽEIDINĖJA KARANTINO TVARKĄ VALDŽIOS INSTITUCIJOS , BE JŲ ŽINIOS TOKIE DALYKAI NEGALI VYKTI IR DAR PRAŠO PRANEŠINĖTI APIE PAŽEIDIMUS , B A I S U, KĄ PADARYS B R A D I A G O S IŠ MŪSŲ LIETUVOS .
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių