Quantcast

„Teo LT“ transliuos Rusijos žinių kanalą „Dožd“

  • Teksto dydis:

Integruotų telekomunikacijų, IT ir televizijos paslaugų teikėjos „Teo LT“ išmaniosios ir skaitmeninės televizijos žiūrovai nuo spalio 1-osios galės matyti nepriklausomą Rusijos žinių kanalą „Dožd“.

Lietuvos radijo ir televizijos komisija suteikė įmonei „Dožd“ kanalo retransliacijos Lietuvoje teises, pranešė „Teo LT“.

„Teo LT“ yra pirmasis nacionalinis retransliuotojas Lietuvoje, įtrauksiantis „Dožd“ į pagrindinį kanalų rinkinį. Bendrovės teigimu, kanalas transliuoja reportažus apie Rusijos aktualijas, įvykius Ukrainoje ir yra nepageidaujamas daugelio didžiųjų Rusijos televizijos operatorių.

„Dožd“ maždaug 70 proc. laiko skiria tiesioginėms laidoms, todėl tikimasi, kad jis taps populiariu tarp rusakalbių Lietuvos piliečių. Jis bus transliuojamas 24 valandas per parą.
Dabar kanalą transliuoja kai kurie regioniniai retransliuotojai.

Nuo spalio 1 dienos „Teo LT“ skaitmeninės televizijos žiūrovai matys ir naują JAV pramoginį kanalą „Fox“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Milda M

Milda M portretas
Didžiulis džiaugsmas - labai įdomus ir modernus kanalas, rodantis tikruosius ivykius, kurie Kremliui kerta per smegenis, todėl jį (ДОЖДЬ kanalą) presuoja,net išmetė iš patalpų, rusų kabelinėms televizijoms uždraudė retransliuoti ДОЖДЬ kanalą. Dirbantys kanale žurnalistai - jauni, išprusę ir gūvus , žaibiškai reaguoja į pasaulio ir Rusijos įvykius, daugybę laidų rodoma gyvai. Žinoma, ДОЖДЬ kanalas turėjo kiek "sušvelnyti " toną ir reportažų tekstus dėl Kremliaus ir Dumos persekiojiimų. BRAVO TEO ! ! !

ghm

ghm portretas
paveluotai... "dožd" jau nebetas

ir ka

ir ka portretas
ir ka?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių