Quantcast

Sujungti Panevėžio miesto ir rajono policijos komisariatai

  • Teksto dydis:

Antradienį darbą pradėjo sujungtas Panevėžio miesto ir rajono policijos komisariatas.

Dar liepos 21 dieną policijos generalinis komisaras Linas Pernavas įsakymu patvirtino komisariatų sujungimą, nuo antradienio tai įgyvendinta realiai. Sujungtam komisariatui vadovaus iki šiol Panevėžio miesto policijos komisariato viršininko pareigas ėjęs vyresnysis komisaras Vidas Sabonis.

Naujai suburtame padalinyje neliko organizacinių ir aptarnaujančių padalinių, 150 etatų užėmę pareigūnai dirbs kriminalinės ir viešosios policijos skyriuose.

Kriminalinės policijos skyriaus vadovu paskirtas Romaldas Krištopaitis, Viešosios policijos - Deividas Valtaris.

Komisariatas dirbs skirtingose patalpose Smetonos, Beržų, Molainių gatvėse.

Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Panevėžio miesto ir rajono policijos komisariatas sukurtas, siekiant kokybiškiau teikti paslaugas gyventojams, optimizuoti nusikalstamų veikų tyrimą, pagerinti bendradarbiavimą su kitomis institucijomis, vieningai valdyti pajėgas, sumažinti valdymo išlaidas.

Panevėžio apskrities policijos viršininkas Egidijus Lapinskas antradienį per pirmąjį komisariato susirinkimą sakė, kad šis sujungtas pareigūnų desantas yra galinga jėga, kurią reikia išnaudoti, užtikrinant saugumą ir tvarką Panevėžio mieste ir rajone. Jis siūlė puoselėti jau sukauptą gerąją patirtį ir atsikratyti blogų įpročių, teigiama policijos pranešime.

Anksčiau sujungti Klaipėdos ir Šiaulių miestų bei rajono policijos komisariatai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių