Quantcast

Startuoja nacionalinė „Ačiū herojams“ atvirukų iniciatyva

  • Teksto dydis:

Balandžio 27 d. minėsime Medicinos darbuotojų dieną. Artėjant šiai progai, iniciatyva „Ačiū herojams“ kviečia į vienybės ir padėkos bangą –  ištarti „ačiū“ ir padėkoti tiems, kurie šiandien rūpinasi mūsų ir mūsų artimųjų saugumu, priešakinėse linijose kovoja už mūsų gyvybes, padeda kovoti su nematomu priešu COVID-19.

Iniciatyvos autoriai kviečia visuomenę šiuo gražiu ir paprastu veiksmu padėkoti šių dienų herojams, rašant specialius atvirukus svetainėje www.aciuherojams.lt. Parodykime dėkingumą visiems, kurių pasiaukojamas darbas ir neatlygintina veikla šiandien mus telkia ir saugo, – medicinos darbuotojams, pareigūnams, šauliams, karštųjų linijų operatoriams, mokytojams, maisto parduotuvių darbuotojams, menininkams, savanoriams ir visiems tiems, kurių pagalba daro mus stipresnius įveikiant nematomą priešą.

„Pasaulį sukausčius COVID-19 virusui, mūsų vienybė ir palaikymas tiems, kurie šiandien kovoja priešakinėse linijose, yra kaip niekad svarbus. Paskelbus šalyje karantiną, turėjome prisitaikyti prie gana drastiškai pasikeitusių darbo ir laisvalaikio sąlygų. Medicinos darbuotojai taip pat prisitaikė, tik su kur kas didesniu nežinomybės ir atsakomybės kiekiu. Ištardami „ačiū“ pasakysime, kad jie ne vieni, esam stiprūs kartu“, – sako vienas iš iniciatyvos autorių, Lietuvos įvaizdžio grupės vadovas Marius Gurskas.

Visi parašyti „Ačiū herojams“ atvirukai bus įkelti į puslapio „Ačiū herojams“ fotogaleriją.  Atvirukais galima pasidalyti socialiniame tinkle „Facebook“ arba tiesiog juos išsisaugoti ir nusiųsti el. paštu žmogui, kuriam sakome „ačiū“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Stasys B.

Stasys B. portretas
Ačiū medikai, daug sveikatos Jums.Asmeniškai daug sveikatos linkiu Vilmai Pajaurytei, Alytaus Tub. Dispancerio administratorei.

Aduardas

Aduardas portretas
Labai didelis AČIŪ visiems medikams už pagalbą šiuo sunkiu laikotarpiu.Kadangi prieš kelis mėnesius teko susidurti su sveikatos problemomis,tai noriu padėkoti visiems medikams už aukštą profesionalizmą, dirbant šį kilnų darbą. AČIŪ Jums ir linkiu sėkmės.

Stefanija

Stefanija portretas
Ačiū gydytojams už pasiaukojantį darbą asmeniškai Alytaus gyd. Gudaitienei, Jos seselei, Tub. dispancerio gyditojui Strazdui . Puikūs žmonės.ir specialistai.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių