Quantcast

Stabdomas Aukštaitijos siauruko reisas: kelionė tapo pavojinga gyvybei

  • Teksto dydis:

Šį turistinį sezoną stabdomas Aukštaitijos siaurojo geležinkelio vienintelis reguliarusis reisas iš Anykščių į Rubikius ir atgal, šeštadienį paskelbė dienraštis „Lietuvos žinios“.

Viešosios įstaigos „Aukštaitijos siaurasis geležinkelis“ laikinasis vadovas Vismantas Užalinskas sakė, jog keliauti šiuo 12 kilometrų maršrutu tapo pavojinga gyvybei, nes dviejose vietose nuslinko geležinkelio pylimas, todėl juo riedantis traukinys gali nugarmėti žemyn.

„Geležinkelio pylimas šiek tiek nusėsdavo kiekvienais metais ir mes, geležinkelininkai, jį nesunkiai suremontuodavome. Tačiau šiemet dalis pylimo nuslinko tiek, kad važiuoti iš Anykščių į Rubikius nebesaugu“, – teigė V. Užalinskas.

Pasak direktoriaus, įstaiga neturi lėšų pylimui remontuoti. Jos dalininkė Anykščių rajono savivaldybė šių pinigų skirti neskuba, nes yra nepatenkinta įstaigos ir jos vadovo veikla.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
nesuprantu tu zmoniu.kad tureti kazka iskirtino ir uz tai tureti nauda, Tai tikrai lietuviskas pavydas.kuo as nebetikerjau.Deja,,,

...

... portretas
Kada pagaliau nustosim elgtis it prostitutės, kodėl viskas tik svetimiems?

NU JO

NU JO portretas
Gal neskiria lesu del to,kad siauruku susidomejo uzsienieciu verslininkai.Juk pas mus visada taip,greit visa Lietuva isparduos
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių