Quantcast

Smarki liūtis Panevėžyje: užlietos gatvės, skęstantys automobiliai

  • Teksto dydis:

Vakar Kauną skalavusi liūtis penktadienio vakarą apsėmė Panevėžio gatves.

Pranešama, kad Panevėžio gatvės apsemtos ir miesto centre, ir miegamuosiuose rajonuose.

Kai kuriose gatvėse sutriko eismas, jos tapo sunkiai pravažiuojamos. 

Socialiniuose tinkluose panevėžiečiai dalijosi užlieto miesto vaizdais. 

Portalas primena, kad ketvirtadienio pavakarę smarki liūtis nuslinko per Kauną. Prieš 16 val. Kaune prasidėjusi liūtis netruko užtvindyti gatvių. Prasčiausia padėtis užfiksuota Šilainiuose.

Šeštadienio naktį nedidelis lietus labiausiai tikėtinas rytinėje šalies dalyje. Temperatūra nakties valandomis sieks 13–19 laipsnių. Diena bus saulėta ir rami, pūs vidutinio stiprumo gaivesnis šiaurės vakarų krypties vėjas. Temperatūra laipsniu kitu bus žemesnė nei penktadienį. Vilniuje vyraus 25, Kaune ir Panevėžyje 24 laipsnių šiluma. Šiauliuose bus apie 23, Klaipėdoje apie 21 laipsnį šilumos.

Sekmadienį, pagal dabartinius duomenis, kritulių tikimybė maža. Vyraus graži diena, o šventinio vakaro, tikėtina, taip pat nesujauks lietaus debesys. Nebent antroje nakties pusėje kai kur rytinėje šalies dalyje iš kaimyninės šalies gali atklysti vienas kitas debesis. Naktį vyraus 12–18 laipsnių šiluma. Dienos metu bus gaiviau nei šeštadienį, o dar labiau atgaivins vidutinio stiprumo šiaurės rytų krypties vėjas. Vilniuje ir Šiauliuose bus apie 23, Kaune ir Panevėžyje apie 24 laipsnius šilumos. Klaipėdoje oras šils iki 21 laipsnio.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis, panašu, jog ir kitos savaitės pradžioje šalyje išsilaikys ramūs orai, šiluma šiek tiek padidės, tad vasara lepins ir toliau.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių