Quantcast

Skyrybų per metus padaugėjo penktadaliu, santuokų skaičius beveik nekito

2021-aisiais registruota penktadaliu daugiau skyrybų nei pernai, santuokų skaičius nežymiai išaugo, rodo Registrų centro duomenys.

Gruodžio 21-osios preliminariais duomenimis, įregistruota 15,2 tūkst. santuokų – 2 proc. daugiau nei 2020 metais, taip pat 7,2 tūkst. ištuokų – tai yra 21 proc. daugiau nei 2020 metais.

Registrų centro teigimu, daugiausiai santuokų šiemet įregistruota didžiuosiuose Lietuvos miestuose – Vilniuje žiedus sumainė 3,8 tūkst. porų (5 proc. mažiau, nei pernai), Kaune – 2,4 tūkst. (53 proc. daugiau, nei 2020-aisiais), Klaipėdoje – 1,1 tūkst. (6 proc. Daugiau).

Santuokos šiemet dažniausiai nutrauktos taip pat didmiesčiuose – Vilniuje skyrybų įregistruota 1,6 tūkst. arba 18 proc. daugiau, nei prieš metus, Kaune – beveik 1 tūkst. (48 proc. daugiau) ir Klaipėdoje – 450 (20 proc. daugiau, nei 2020-aisiais).

Kaip įprasta, daugiausia santuokų šiemet įregistruota vasarą. Populiariausia šių metų vestuvių data buvo rugpjūčio 21-oji – tądien susituokė 537 poros. Dar 400 porų vestuvių dienai rinkosi rugpjūčio 7 dieną, populiarios buvo ir rugpjūčio 28-oji (390), liepos 24-oji (387) ir liepos 17-oji (382).


Šiame straipsnyje: skyrybossantuokosstatistika

NAUJAUSI KOMENTARAI

ETA

ETA portretas
Labai gerai kad padaugėjo skyrybų ,manau iš vis ar vertą tuoktis.Ar laimė būti po santuokos tarnaitę arba šeimininkę ir stenktis nieko nematyti ,ir negirdėti. Tik tokia santuoka trunka ilgą ,bet nelaiminga.Esu santuokoje, taciau laukiu ir dar tebeaukiau kada pagaliau vieną dieną pasitrauks iš mano gyvenimo žmogus arba išeis pas kitą.Ir nesulaukia,baisu,neapkesti pradėjau ir matyti negaliu prostituto .Nesituokite ,reiktų gyvenimą pakartoti ,tai niekada netekeciau.

Prisiziuri visokiu bunkiu,sigel

Prisiziuri visokiu bunkiu,sigel portretas
Ir megdzioja ligonius??

Jonas

Jonas portretas
Politika vea prie to. Greitai dirba prodsionalai.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių