Quantcast

Skelbiamas konkursas Lietuvos paviljonui „EXPO 2020“ parodoje

  • Teksto dydis:

Aplinkos ministerija paskelbė konkursą Lietuvos paviljonui kitų metų „EXPO 2020“ parodoje.

Konkurso dalyviai iki liepos 10 dienos turi pateikti konceptualius šalies pristatymui skirtus pasiūlymus su eskizais ir aprašymais, preliminariais medžiagų, finansinių ir laiko sąnaudų skaičiavimais.

Darbus vertins ministerijos, Lietuvos architektų sąjungos ir Vilniaus Gedimino technikos universiteto deleguoti architektai, Lietuvos įvaizdžio grupės ir viešosios įstaigos „Versli Lietuva“ atstovai, regiono, kuriame vyks paroda, žinovas.  

Pasiūlymai bus vertinami pagal jų originalumą, informatyvumą ir dermę, atitikimą šios pasaulinės parodos ir Lietuvos paviljono temoms, kūrybinės užduoties apraše išdėstytoms pagrindinėms kryptims, taip pat pagal funkcionalumą ir galimybes įgyvendinti.

Dėl koronaviruso pandemijos šiemet Dubajuje turėjusi vykti paroda buvo atidėta metams.

Lietuvos paviljonas Dubajuje bus įrengtas „EXPO 2020“ organizatorių skirtame daugiau kaip 15 arų sklype. Svarbiausias jo akcentas – pagrindinė ekspozicinė salė, kuriai sukurti ir skelbiamas šis konkursas.

Pasaulinė paroda „EXPO 2020“ Dubajuje – „Sujunkime protus, kurkime ateitį“ – vyks nuo 2021-ųjų spalio 1 dienos iki 2022-ųjų kovo 31 dienos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Spalvotas paradas
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių