Quantcast

Šimtmečio akcija „Ačiū“: pasaulyje nėra svetimų vaikų

  • Teksto dydis:

Birželio 1-ąją, pasauliui minint Tarptautinę vaikų gynimo dieną, prie Šimtmečio akcijos „Ačiū“ prisijungia verslininkė ir visuomenės veikėja Agnė Grigaliūnienė, kuri nuoširdų žodį „ačiū“ taria ne tik savo tėvams, bet ir savo atžaloms.

Dieną, kuri visam pasauliui primena apie būtinybę gerbti ir saugoti vaikų teises, dviejų vaikų mama A. Grigaliūnienė savo tėveliams dėkoja už tai, kad suteikė gyvenimą ir užaugino didžiulę meilę Lietuvai.

Vaikų gynimo dienos proga Agnė siunčia „ačiū“ ir savo vaikams - Gabrieliui ir Jonei Adelei bei visiems pasaulio vaikams, kurių dėka, jos manymu, suaugusieji kasdien tampa geresniais žmonėmis.

Dar viena Šimtmečio akcijos „Ačiū“ herojų Ieva Krivickaitė, nuo ankstyvos paauglystės visą savo laisvalaikį skirianti sunkiai sergančių vaikų kasdienybei praskaidrinti ir gyvybėms gelbėti.

„Noriu padėkoti visiems žmonėms, kurie supranta, kad pasaulyje nėra svetimų vaikų ir mes, suaugę, esame už juos atsakingi. Ačiū Dievui, kad savo rankomis galiu apkabinti tiek daug Lietuvos vaikų“, – „Ačiū“  kampanijos atvirlaiškyje užrašė Ieva Krivickaitė.

Filmavimo grupės atsitiktinai parke sutiktas nuostabus senelis Petras Kazickas pasinaudojęs proga siunčia didžiulį „ačiū“ savo dukroms Elzei ir Kotrynai, padovanojusioms jam net keturis anūkus. Kaip pasakoja atsitiktinai sutiktas P. Kazickas, 2007 metais jis tapo pirmuoju seneliu, išėjusiu anūkų priežiūros atostogų. Kaip teigia ponas Petras, toks netikėtas žingsnis, jam padėjo gyvenimą pamatyti daug prasmingesnį.

Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečiui skirta kampanija „Ačiū“ prasidėjo kovo 29 d.  minint Lietuvos narystės įstojimo į NATO metines. „Ačiū“ kampanijos metu kviečiama padėkoti visiems prisidėjusiems prie Lietuvos ir kiekvieno iš mūsų kelio į sėkmę. Visus „Ačiū“ kampanijos vaizdo klipus galima rasti Šimtmečio socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių