Quantcast

Šiemet užsieniečiai įvaikino dešimt lietuvių vaikų

Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos duomenimis, per pirmuosius tris šių metų mėnesius Lietuvos piliečiai įvaikino 20, piliečiai - 10 tėvų globos netekusių vaikų.

Per pirmąjį šių metų ketvirtį Lietuvos piliečiai, 18 sutuoktinių porų ir 1 nesusituokęs asmuo, įvaikino 20 tėvų globos netekusių vaikų. Įvaikinta 12 mergaičių ir 8 berniukai. Įvaikinta 15 vaikų iki 3 metų amžiaus ir 5 vaikai nuo 4 iki 6 metų amžiaus.

Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos duomenimis, 4 vaikus įvaikino biologinės (-nio) motinos/tėvo 2 sutuoktiniai. Įvaikintas 1 vaikas iki 3 metų amžiaus, 1 vaikas 4-6 metų amžiaus bei 2 vaikai, kurių amžius siekia 7-9 metus.

8 užsienio valstybių piliečių šeimos per pirmąjį šių metų ketvirtį įvaikino 10 be tėvų globos likusių vaikų, iš jų 2 mergaites ir 8 berniukus.

Italijos piliečiai per pirmąjį šių metų ketvirtį įvaikino 7 vaikus, Kanados piliečiai - 1, JAV piliečiai - 1, Naujosios Zelandijos piliečiai - 1.

Užsieniečių ir nuolat užsienyje gyvenantys Lietuvos piliečiai įvaikino 2 vaikus iki 3 metų amžiaus, nuo 4 iki 6 metų įvaikinti 3 vaikai, nuo 7 iki 9 metų įvaikinti 3 vaikai, o nuo 10-14 metų įvaikinti 2 vaikai. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Algis

Algis portretas
O skundziasi kad lietuviai isvazineja. Taigi savo vaikus pardavineja lyg tai per daug lietuviu butu Lietuvoje. Geda!

Mociute

Mociute portretas
Net sunku surasti zodzius tokiai piktadarybei apibudini ,visos tos garsios akcijos vaiku labui ,gydymui maitinimui ir kt gerovei kelti ,tai kur visa tai ?Lietuva neismaitina savo vaiku ,nieko nepaisant, biznis sekmingai vyksta ir mums pateikia netgi ataskaita ,kiek ir kokio amziaus parduota,lyg koki pasityciojima is zmoniu bejegiskumo.

...

... portretas
Tai kad pas mus tik kačių ir šunų gerbūviu rūpinamasi, į vaikus NUSISPJAUT, jie - (kažkam) PELNINGA prekė! Tik - klausimėlis: tie 'PINIGĖLIAI" papuola į Valstybės biudžetą AR juos 'nusipelnę' iš 'Vaikų teisių' tyliai-tyliai priglaudžia?.. o kiek 'stogui' atitenka?
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių