Quantcast

Šiauliuose pradeda veikti karščiavimo klinika

  • Teksto dydis:

Šiauliuose nuo pirmadienio pradeda veikti karščiavimo klinika, įsikūrusi Šiaulių centro poliklinikoje.

„Karščiavimo klinikos darbo laikas nustatomas atsižvelgiant į pacientų srautą“, – rašoma Šiaulių miesto savivaldybės pranešime.

Šiaulių meras Artūras Visockas savo ruožtu pažymi, kad minėtoje karščiavimo klinikoje bus aptarnaujami ne tik Šiaulių miesto, bet ir Šiaulių regiono gyventojai.

„Nebuvo paprasta, tačiau savo pareigą atliksime aukštu lygmeniu. Šis darbas sujungė miesto administraciją, poliklinikos vadovybę, merus ir netgi „Laisvės TV“. (...) Čia bus aptarnaujami ne tik Šiaulių miesto, bet ir Šiaulių regiono gyventojai“, – feisbuke rašo A. Visockas.

Šiaulių miesto savivaldybė taip pat atkreipia dėmesį, kad į karščiavimo kliniką pacientai registruojami tik turėdami šeimos gydytojo siuntimą.

„Į ją bus siunčiami viršutinių kvėpavimo takių infekcijos simptomų turintys, grupę nustatytų požymių atitinkantys pacientai, kuriems bus atliekami išsamesni tyrimai“, – informuoja savivaldybė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

KLP

KLP portretas
pasirodo visos Lietuvos ligonines yra uzkratu zidiniai kuriose nera tinkamai irengtos patalpos ligoniams, nera tinkamai atliekama izoliacija todel gripo epidemja ir skelbiama kiekvienais metais ir desimtmeciais niekas nesikeite.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių