Quantcast

Šeimų maršo organizatoriai skelbia įkūrę asociaciją – Lietuvos šeimų sąjūdį

  • Teksto dydis:

„Šeimos gynimo maršo“ organizatoriai skelbia įkūrę asociaciją „Lietuvos šeimų sąjūdis“.

„Vakar susirinko Kaune 35 steigėjai iš visos Lietuvos, kurie bendru sutarimu vienbalsiai balsuodami įsteigė asociaciją „Lietuvos šeimų sąjūdis“, – pirmadienį per spaudos konferenciją Seime pranešė Arvydas Daunys.

„Susirinkimo metu buvo išrinkta taryba, pasirašyti įstatai, dabar laukia mūsų juridiniai klausimai, juos įforminant, kitas žingsnis bus rugpjūčio viduryje, bus šaukiamas suvažiavimas kartu su naujų narių priėmimu, bus nubrėžiamos gairės mūsų naujo judėjimo“, – teigė vienas kuriamos organizacijos atstovų.

Vilniuje gegužės viduryje Vingio parke buvo surengtas „Didysis šeimų gynimo maršas“, kurio dalyviai protestavo prieš Stambulo konvenciją ir kitas iniciatyvas, jų teigimu, nukreiptas prieš tradicinę šeimą. Policijos duomenimis, renginyje susirinko iki 10 tūkst. žmonių.

Organizatoriai norėjo rengti dar vieną renginį prie Seimo ir Vyriausybės, tačiau negavo savivaldybės leidimo.

Tarp šio judėjimo organizatorių yra buvęs „tvarkietis“ Raimondas Grinevičius, tinklalapio infa.lt vadovas Arvydas Daunys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rimantas Gasparavicius

Rimantas Gasparavicius portretas
as ne pries gejus ir leisbes as pries tikros seimos,tarp vyro ir moters santuokos isniekinima.Susivienijo gejai ir lesbes ,transgenderiai ir dar ten nesuprasi kas ir is kokios planetos..Manau laikas susivieniti ir musms normaliems zmonems kurie gali gimdyti ir gimdo vaikus.Manau pats laikas tokiai asociacijai. Tikriausiai visi pastebejo ,kad tarp kovojanciu lesbijieciu bei geju, uz savo teises yra ,pagrinde jaunimas..."lenk medi kol jaunas" toks sumanimas ir sukis matomai yra dabartines seimo daugumos ir isskirtinai Raskeviciaus ,Armonaites,Lansbergio ,Simonytes ir LGBT pirmininkas Vladimir Simonko. P.S tai mano nuomone ir tikiu ,kad leisite ja isreikst

Marso

Marso portretas
organizatoriai uzsiima skaldymu ir labai panasu i savanaudiskus interesus.Seimu organizaciju yra jau isteigta,Tai kuo si organizacija bus ipatinga?

Nuomonė.

Nuomonė. portretas
Toje nuotraukoje daugelis jau nebegimdysite,bet jūsų artimi tai gimdys.Ir nežinote koks bus tas vaikas.Gal homoseksualus.Taip jau būna kai spjauni į vandenį paskui reikia išgerti.Baikit čia senukai savo cirkus išdarinrėti.Netikėkit Gražuliu.Jis jums po gėlyte,o pats kemša savo įmonės koldūnus.O kiti irgi nori pasinaudoti ir į seimą.Lietuva ir gera čia gyventi.Vietos visiems užteks.Tik be maršų ir paradų.
VISI KOMENTARAI 53

Galerijos

Daugiau straipsnių