Quantcast

Seimo komitetas aiškinsis migracijos sistemos problemas

Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komitetas (NSGK) trečiadienį aiškinsis migracijos sistemos problemas.

„Specialiosios tarnybos pristatys situaciją, kuri yra migracijos sistemoje, ministras turėtų pristatyti reformą“, – BNS sakė komiteto vadovas Vytautas Bakas.

„Mus kaip komitetą daugiausiai domina situacija nacionalinio saugumo požiūriu. Šiandien akivaizdu yra, kad landos migracijos sistemoj, kurios sukuria galimybes pakankamai lengvai patekti žmonėms, kuriems išvis neturėtų būti atvertas kelias į Europos Sąjungą“, – kalbėjo NSGK pirmininkas.

Vidaus reikalų ministras Eimutis Misiūnas savaitės pradžioje viešai pristatė siūlomą Migracijos departamento reformą. Pagal ją, migracijos klausimus spręstų nauja Migracijos tarnyba, kuri būtų formuojama jungiant policijos, pasieniečių ir dabartinio Migracijos departamento pajėgumus.

Migracijos departamentas pastaruoju metu sulaukė daug kritikos, kad nesugeba susidoroti su augančiais imigrantų srautais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
ką čia aiškintis viena bėda maži atlyginimai ir viskas aišku duokite tokias algas kaip kitur ir grįš visi emigrantai tegul verslo šulai mažina savo pelnus o moka didesnes algas ir turės gerų specialistų lietuvių nereikės samdyti iš kitų šalių o gal taip nori įsileisti daugiau svetimšalių

tik priedanga pinigams plaut

tik priedanga        pinigams  plaut    portretas
jie jau 27 m kaip aiškinasi o LIETUVA vis nyksta ir nyksta per jų turgu

apsiciupinejo tada ,kai pilna lietuva

apsiciupinejo  tada ,kai  pilna lietuva portretas
,,,verslianyku,, ir grybauskaiciu su linkeviciais deka priveztu imigrantu xoxolu banderu ir kito brudo -isgrudant is lietuvos lietvius atemus jiems darba....
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių