Quantcast

Savaitės orai: po gražaus pirmadienio vėl prapliups lietus

  • Teksto dydis:

Savaitės pradžia bus rami ir graži, vyraus maloni šiluma. Nuo antradienio bene kasdien sulauksime kritulių, tiesa, šiluma neskubės trauktis. Priešingai, savaitei baigiantis galime sulaukti ir kur kas šiltesnių orų.

Šiandien šalyje numatomi gan šilti orai. Vietomis, daugiausiai vakarinėje ir šiaurės vakarinėje šalies dalyje danguje debesų bus daugiau, čia po pietų gali truputį palyti. Pūs šiaurės, šiaurės vakarų krypties vėjas. Vilniuje, Šiauliuose ir Panevėžyje bus apie 22, Kaune apie 23 laipsnius šilumos. Klaipėdoje oras sušils iki 20 laipsnių.

Antradienį orai keisis. Antroje nakties pusėje iš vakarų į šalį atkeliaus krituliai. Temperatūra naktį svyruos tarp 9–15 laipsnių, šilčiausia bus prie jūros. Dienos metu daug kur numatomas lietus, vietomis gausus. Galima ir perkūnija, suksis vakarinių krypčių vėjas. Vilniuje ir Kaune išsilaikys 21, Panevėžyje 19 laipsnių šiluma. Šiauliuose ir Klaipėdoje bus apie 17 laipsnių šilumos.

Trečiadienį taip pat sulauksime trumpalaikio lietaus, tačiau debesys protarpiais leis ir saulei pasirodyti. Išsilaikys vidutinio stiprumo vakarų, šiaurės vakarų krypties vėjas. Nakties metu vyraus 9–14 laipsnių šiluma. Dieną Vilniuje ir Kaune temperatūra sieks 21, Šiauliuose ir Panevėžyje 20 laipsnių šilumos. Klaipėdoje bus apie 18 laipsnių šilumos.

Ketvirtadienį taip pat numatoma maloni šiluma, visgi, trumpi lietūs trauktis nežada. Naktį vėjas rims, truputį palis tik kai kur. Temperatūra svyruos tarp 10–15 laipsnių šilumos. Dieną iš praplaukiančių debesų daug kur palis, sustiprės šiaurės, šiaurės vakarų krypties vėjas. Vilniuje ir Panevėžyje termometrai fiksuos 22, Kaune 23 laipsnius šilumos. Šiauliuose ir Klaipėdoje oras šils iki 21 laipsnio.

Penktadienį lietaus debesys pamažu trauksis, tad skėčio gali prireikti jau tik kai kur. Temperatūra stiebsis aukščiau, dažniau palepins saulė. Naktį vyraus 10–16 laipsnių šiluma. Dieną Vilniuje ir Kaune oras šils iki 23, Panevėžyje iki 22 laipsnių. Šiauliuose bus apie 21, Klaipėdoje apie 20 laipsnių šilumos.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis, tikėtina, jog savaitgalį temperatūra šoktels dar aukščiau. Šeštadienį numatomi ramūs ir saulėti orai, o sekmadienį vietomis jau gali ir nušniokšti lietus. Dienomis temperatūra svyruos tarp 24–27 laipsnių šilumos. Šilčiausia bus sekmadienį.


Šiame straipsnyje: oraiorų prognozėsinoptikai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Doris Guenther

Doris Guenther portretas
Mano kaimyno motina daro $139 / h internete. Ji buvo atleista už 6 menesius, taciau praejusi menesi jos darbo užmokeStis buvo 13847 JAV doleriu, o tik kelias valandas dirbo internete. naudoti šia nuoroda >>>>>>>> w­w­w.C­a­s­hClub5.Com
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių