Quantcast

Šalies vadovai sveikina mamas: esate tikrasis įkvėpimo ir stiprybės šaltinis

  • Teksto dydis:

Šalies vadovai pasveikino mamas su Motinos diena, minima pirmąjį gegužės sekmadienį.

„Šiandien noriu labai nuoširdžiai padėkoti mamoms už tą begalinį atsidavimą. Už drąsą, atiduotas jėgas, dvasios stiprybę. Už kantrybę skiepijant vertybes, už tvirtus pagrindus, padėtus vaikų gyvenimo kelyje. Mielos mamos ir globėjos, Jūs esate tikrasis įkvėpimo ir stiprybės šaltinis ne tik savo vaikams, bendruomenėms, bet ir visai mūsų valstybei“, – Prezidentūros pranešime spaudai cituojamas prezidentas Gitanas Nausėda.

„Jūs – amžinosios išminties ir vertybių saugotojos, sielos darbais kuriančios rojaus oazes žemėje, kantriai pražystančios obelų šviesumo gražios ateities žiedais kiekvieną pavasarį. Dėkoju Jums už visą vargą, ištvermę ir darbštumą, už pasiaukojimą, auginantį gražius Jūsų vaikų ir vaikaičių gyvenimo kelius. Tegul visas Lietuvos mamas ir globėjas džiugina žmogiškosios laimės žiedlapių gausa ir begalinės meilės šviesa“, – teigė pirmoji ponia Diana Nausėdienė.

Prezidentas ir pirmoji ponia visoms Lietuvos mamoms ir globėjoms palinkėjo daug laimės, sveikatos, vaikų bei vaikaičių meilės ir dėkingumo.

Ministrė pirmininkė Ingrida Šimonytė mamoms linkėjo sveikatos ir džiugios kasdienybės, kupinos mylinčių vaikų dėmesio ir artumo.

„Šį sekmadienį visi keliai veda mus į gimtuosius namus. Džiaukimės ir vertinkime galimybę apkabinti savo brangiausias, gyvenimą mums padovanojusias mamas ir prisiminkime tas, kurios jau iškeliavo į amžinybę, pabūkime kartu su jomis mintimis. Besąlygiška mamų meilė, rūpestis, supratimas, atjauta augina mylinčius kitus ir Tėvynę žmones“, – Vyriausybės pranešime cituojama premjerė.


Šiame straipsnyje: Motinos dienamamosmama

NAUJAUSI KOMENTARAI

O kaip pisimosi automatai

O kaip pisimosi automatai portretas
Nr.1. ir Nr.2.?! Kodėl tokią dieną nieko nepakalbėti apie žarnyno veiklą pas lgbt minsterį žd.Racką-Raškevičių?!

Salyje

Salyje portretas
su tokiais vadovais - visi saltiniai primyzti! Jus,svolociai,musu mamas pavertete vergemis!

Anonimas

Anonimas portretas
Šiandien sveikina o rytoj vėl kliedes apie Nr.1 Ne.2....
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių