Quantcast

S. Skvernelis dėkoja plaukus nusiskutusiam A. Verygai: palaikymas – labai svarbu

  • Teksto dydis:

Premjeras Saulius Skvernelis išreiškė padėką sveikatos apsaugos ministrui Aurelijui Verygai, kuris nusiskuto plaukus ir taip išreiškė solidarumą vėžiu sergančiam kolegai.

Premjeras ketvirtadienio vakarą padėkojo savo „Facebook“ paskyroje.

„Kolegos Aurelijaus netikėtai išreikštas palaikymas – labai svarbus. Ne tik man, bet visiems įveikinėjantiems onkologines ligas. Nuoširdžiai dėkoju tiek Aurelijui, tiek visiems atsiunčiantiems žinutes, palinkėjimus ir patarimus. O plaukai sugrįš, juolab, kad nelabai daug jų buvo ir likę“, – „Facebook“ paskyroje rašė S. Skvernelis.

„Facebook“ nuotr.

Ši trumpa padėka vos per porą valandų sulaukė maždaug 1,3 tūkst. patiktukų. 

Portalas jau rašė, kad A. Veryga apie savo solidarų poelgį pranešė socialiniame tinkle: „Plaukų buvimas ar nebuvimas yra laikinas dalykas. Tai tik forma. Norisi palaikyti tuos, kuriems pokyčiai nėra jų pačių pasirinkimas. Solidariai su premjeru ir visais, kurie susiduria su onkologinėmis ligomis.“


A. Veryga ragino pasitikėti stebuklus darančia Lietuvos medicina. „Linkiu stiprybės, ryžto, tikėjimo savimi ir mūsų šalies medicina, kuri daro stebuklus! Tikėjimas savo jėgomis ir pasitikėjimas profesionalais medikais padeda įveikti sunkumus. Neabejokite tuo. Būkime vieningi, solidarūs ir padėkime vieni kitiems. Kartu sveikti lengviau!“, – linkėjo ministras.

„Facebook“ nuotr.

Kaip jau buvo rašyta, po tokio išvaizdos pokyčio A. Veryga sulaukė įžeidžios politiko Kęstučio Masiulio replikos.

„Facebook“ nuotr.

Daugelis tautiečių į viešai konservatoriaus išsakytus žodžius nenumojo ranka, neabejingas liko ir žinomas dainininkas Stanislavas Stavickis-Stano.

„Kęstuti, nustokite nekęsti bent šitokiose situacijose. Kažkada ir Deivydas Zvonkus dėl manęs taip nusikirpo ir man tapo smagiau. Vėliau su Zvonkumi ne kartą neigiamame kontekste apdainavome Verygos ir Skvernelio „darbelius“ ir vėl taip elgsimės ateityje, bet niekada nežeminsime ar neįžeidinėsime jų asmeniškai. Atsibuskite, jūs gyvenate ne karo lauke ir skirtingos pusės seimo salėje – ne priežastis nekęsti vienas kito. Kęstuti, nusiskuskite ir jūs plikai, pademonstruokite, kad esate Žmogus“, – susimąstyti skatino dainininkas, kuriam buvo diagnozuota tokia pati liga kaip ir S. Skverneliui – limfoma.



NAUJAUSI KOMENTARAI

viskas

viskas portretas
ka jie gali Lietuvos ir Tautos vardan,tik plikuma.

Iš Šiaulių

Iš Šiaulių portretas
Džiaugiuosi, kad Lietuvoj yra tikrų vyrų. O premjerui linkiu pasveikti.

ALGIS

ALGIS portretas
Neduok dieve, bet man atrodo , kad veryga kažką nujaučia .
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių