Quantcast

Ruklos pabėgėlių priėmimo centro gyventoja pagimdė negyvą kūdikį

  • Teksto dydis:

Šeštadienį paryčiais viena iš Ruklos pabėgėlių priėmimo centro gyventojų pagimdė negyvą kūdikį, pranešė Socialinės apsaugos ir darbo ministerija.

Prasidėjus gimdymui, buvo iškviesta greitoji medicinos pagalba ir lydintis policijos ekipažas. Atvykus į Jonavos ligoninę, moteris pagimdė negyvą kūdikį. Vaiko mirties priežastį nustatys ekspertai, vėliau jo laidotuvėmis pasirūpins pabėgėlių priėmimo centras.

„Ruklos pabėgėlių priėmimo centro darbuotojai sukrėsti nutikusia nelaime ir reiškia nuoširdžią užuojautą šeimai“, – rašoma pranešime.

Pasak ministerijos, moters būklė stabili. Jos vyrui pasiūlyta psichologo ir socialinių darbuotojų pagalba dėl likusių trijų vaikų priežiūros.

Į Ruklos pabėgėlių priėmimo centrą ši šeima atvyko rugsėjo 3 dieną, moteris teigė esanti aštuntą mėnesį nėščia, bet jokių medicininių dokumentų nepateikė, ją konsultavo ginekologas.

Rugsėjo 24 dieną šeima mėgino bėgti iš migrantų stovyklos, bet tą pačią dieną buvo sugrąžinta.

Pasak ministerijos, nusiskundimų dėl blogos savijautos moteris neišsakė ir socialiniams darbuotojams nesiskundė dėl sveikatos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

a'Kušeris \\\\\.../////

a'Kušeris  \\\\\...///// portretas
Gaila,Lietuva 1 juodu gyventoju būtų padaugėjusi.

Na

Na portretas
Vėliau turės 10 , toks gyvenimo būdas

&&&-

&&&- portretas
O gal uždarbiavo ,prostitucija užsiėmė būdama nėščia, todėl gal gimė negyvas vaikas. Alkani visi vyrai tenai, ne juokas.....
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių