Quantcast

Ypatingi reidai visoje šalyje: šią savaitę – dėmesys kelių rūšių transportui

  • Teksto dydis:

Nuo pirmadienio visą savaitę policijos pareigūnai daugiau dėmesio skirs vilkikų ir autobusų kontrolei bei telefonu kalbantiems vairuotojams.

Kaip pranešė Kelių policija, tarptautinė kontrolės priemonė bus vykdoma drauge su Transporto saugos administracijos ir techninių apžiūrų stotimis bei Muitinės padaliniais, bus tikrinamos krovininės transporto priemonės, autobusai, jų vairuotojai bei kroviniai.

Taip pat pareigūnai visą savaitę tikrins, ar vairuotojai nesinaudoja mobiliojo ryšio priemonėmis, dėmesį jie žada atkreipti ir į eismo dalyvių saugumą: saugos diržų, šalmų, vaikų vežimo priemonių naudojimą.

Rugpjūčio 23 – 29 dienomis pareigūnai vykdys leistino važiavimo greičio kontrolės priemones, taip pat stebės, ar vairuotojai saugiai manevruoja, lenkia bei važiuoja per sankryžas bei primins, kad artėja ruduo, kai padaugėja transporto priemonių.

Rugpjūčio 23 – rugsėjo 8 dienomis visoje šalyje bus vykdomos pėsčiųjų ir dviratininkų eismo saugumo užtikrinimo ir kontrolės priemonės, taip pat vairuotojų pareigų pėstiesiems, dviračių vairuotojams vykdymo užtikrinimas ir kontrolė.

Vasaros savaitgaliais, per Žolinę ir paskutinį rugpjūčio savaitgalį, pareigūnai vykdys sustiprintą vairuotojų blaivumo, apsvaigimo nuo narkotinių ar kitų psichiką veikiančių medžiagų kontrolę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rapolas

Rapolas portretas
O vilkikai Klaipedos Statybininku prospektu vis kursuoja. Nors nuo liepos 15 dienos, ju eismas turejo buti uzdraustas. Ir kas svarbiausia, gyvenamaisiais rajonais, kur vaiku darzeliai ir mokyklos, kursuoja dujoveziai, vilkikai su pilnomis cisternomis benzino ir kitomis sprogstamomis medziagomis !!! Gal Klaipedos "valdzia" nutrauks sia betvarke?!! Ar irgi viskas jau sutarta? :)

Kauniete

Kauniete portretas
Liux
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių