Quantcast

Registrų centras uždaro dalį regioninių padalinių

Registrų centras uždaro padalinius Kazlų Rūdoje, Pagėgiuose ir Rietave, savivaldybių atstovai tai vadina regionų skurdinimu ir prašo Vyriausybės užtikrinti paslaugą, skelbia LRT televizija.

Gyventojai taip pat piktinasi, kad teks tvarkyti reikalus kitose savivaldybėse už keliasdešimties kilometrų.

Rietavo savivaldybės meras Antanas Černeckis pabrėžia, kad vien savivaldybė pernai „Registrų centrui“ už paslaugas sumokėjo apie 8,5 tūkst. eurų, dar daugiau prisidėjo gyventojai, bei piktinasi, kad įstaiga neranda galimybės išlaikyti mieste bent pusę etato.

Registrų centro atstovas Mindaugas Samkus sako, kad minėtų padalinių nuspręsta atsisakyti, kadangi per savaitę juose sulaukiama tik apie 20 klientų.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

na

na portretas
Nesuprantu, ar tokie jau ubagai yra Registrų centras, SODROS skyriai, bankai, kad nesugeba miestely išlaikyti nors 1 žmogaus su kompiuteriu ir 10 kv. metrų plotu. Juk viskas yra automatizuota, sistemos sujungtos, tai kiek jau lėšų reikia tokiam mizeriui išlaikyti. Aš manau, kad čia yra visiškas tyčiojamasis iš provincijos žmonių, o centrinė valdžia tiesiog plaukia padebesy ir žemiau jau nieko nemato ir negirdi. Baisu.

uždusinot kaimus,

uždusinot kaimus, portretas
dabar pereinant prie mesteliukų? labai įdomu valstybine įmonė, kurios prievolė teikti paslaugas valstybės gyventojams uždaro savo filialus, kaip koks komercinis bankas/arba prekybcentris? na geras! autobusų parkai palieka gyventojus be susisiekimo, ar iį vis kas nors galvoja, jei galvoja kuria linkme naikina rajonus? kam ateiviams ar žmogeliukams -žaliems, toliau slenka genocidas? kas suteikia tokia teisę? jei jus išlaiko mokesčių mokėtajai ir dar sumoka už paslauga?

Mindaugas

Mindaugas portretas
Tai parodo valstybės valdžios požiūrį į žmones. prieš rinkimus visi suokia, kad darys, kad būtų geriau žmonėms, o po rinkimų įjuos spjauna.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių