Quantcast

Prokuroras I. Mikelionis išsiųstas dirbti į Moldovą

Ilgametis organizuotų nusikaltimų ir korupcijos bylų prokuroras Irmantas Mikelionis išsiųstas dirbti į Moldovą, jis padės šiai šaliai kovoti su šiais nusikaltimais.

Lietuvos pareigūnas ten dirbs dvejus metus, BNS patvirtino Generalinės prokuratūros atstovė Elena Martinonienė.

Šių metų birželį Lietuva laimėjo ES delegacijos Moldovoje paskelbtą konkursą dėl ES Dvynių projekto „Parama Moldovos Respublikos teisėsaugos institucijų gebėjimų stiprinimui korupcijos nusikaltimų prevencijos ir tyrimo srityje".

Generalinė prokuratūra šiame projekte dalyvauja kaip viena iš projektą įgyvendinančių institucijų.

„Teikiant ES projektinį pasiūlymą, Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo departamento prokuroro Irmanto Mikelionio kandidatūros tinkamumą užimti nuolatinio Dvynių projekto patarėjo poziciją vertino ir jai pritarė atrankos komisija. Atsižvelgiant į projekto įvertinimą balais pagal atskirus kriterijus, šio prokuroro kompetencija buvo vienas iš veiksnių, lėmusių projekto patvirtinimą“, – rašoma prokuratūros atsakyme BNS.

Dalyvaudama ES Dvynių projekte, prokuratūra įgyvendina Vyriausybės programą dėl Rytų partnerystės stiprinimo bei vieną iš prioritetinių prokuratūros veiklos sričių – tarptautinį  bendradarbiavimą.

Įsakymas dėl I. Mikelionio išsiuntimo priimtas rugsėjo mėnesį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ir kiek

ir kiek portretas
mum kainuos sitas turizmas po moldavija?

matomai lietuvoj jau visus

matomai  lietuvoj  jau  visus portretas
bandiugas susodino , dabar emesi Moldovos bandiugu ........ar atvirksciai teisesaugos mafija plecia savo veikos ribas....
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių