Quantcast

Prokuratūra: V. Kaubrė ne visiškai atitiko urėdijos vadovo konkurso sąlygas

  • Teksto dydis:

Prokuratūra nustatė, kad valstybinių miškų urėdijos vadovas Valdas Kaubrė, pernai spalį laimėjęs konkursą pareigoms užimti, ne visiškai atitiko jo sąlygas, bet dėl to kreiptis į teismą atsisakyta, siekiant išlaikyti urėdijos veiklos stabilumą, rašo portalas 15min.lt.

Prokurorai savo tyrime nustatė, kad V. Kaubrė neturėjo trejų metų vadovavimo didelei įmonei patirties – jo patirtis sudarė daugiau nei pusantrų metų, kai užėmė vadovaujamas pareigas toje pačioje Valstybinių miškų urėdijoje.

Nepaisant to, kad jis ne visiškai atitiko konkurso sąlygas, prokurorai atsisakė ginti viešąjį interesą ir kreiptis į teismą dėl konkurso rezultatų naikinimo.

Aplinkos ministras Kęstutis Mažeika, kuris ir paskyrė V.Kaubrę į pareigas, portalui teigė, kad galima diskutuoti dėl V. Kaubrės vadovavimo patirties, tačiau dabar urėdijoje matomi teigiami pokyčiai.

Pats V. Kaubrė 15min.lt tvirtino esantis nustebęs, kad suabejota jo patirtimi. Jis teigė, kad Nacionalinis bendrųjų funkcijų centras įvertino jo pateiktus dokumentus ir patvirtino atitikimą reikalavimams.

Į prokurorus dėl V. Kaubrės paskyrimo į pareigas pernai gruodį kreipėsi konservatorių frakcijos Seimo narė Aistė Gedvilienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunietis

Kaunietis portretas
Visiškas teisinis nihilizmas. Visiems yra gerai žinoma, kad iš ne teisės, negali gimti teisė. Vadinasi jo visi veiksmai yra neteisėti. Valdžia turi nedelsiant panaikinti jo paskyrimą ir organizuoti naują konkursą. Gaila to konkurso pretendentų, dėl tokio valstybės tarnautojų gebėjimo ir aferistų veiklos.

zuzu

zuzu portretas
Bebras bet usu?

Konkursantas

Konkursantas portretas
O tai kaip čia suprasti neatitiko konkurso sąlygų bet pareigas vis tiek eina....nejuokinkit voverių jeigu neatitiko sąlygų turi būti pašalintas ir skelbiamas naujas konkursas, ai čia nauja prokurorų praktika nieko tokio geras žmogus....
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių