Quantcast

Profesinės sąjungos prašo ministrės tirti Kalėjimų departamento veiklą

Lietuvos Respublikos ikiteisminio tyrimo įstaigų ir Vilniaus apskrities ikiteisminio tyrimo įstaigų profesinės sąjungos kreipėsi į teisingumo ministrę Eveliną Dobrovolską, prašydami imtis neatidėliotinų veiksmų stabdyti Kalėjimų departamento vadovybės veiksmus, kuriuose įžvelgia korupcinių požymių.

Profesinės sąjungos prašo grąžinti į pareigas dėl dviejų nuteistųjų pabėgimo iš bausmių vykdymo vietos nušalintą Pravieniškių pataisos namų-atvirosios kolonijos vadovą, l.e.p. pavaduotoją ir 3-iojo sektoriaus Saugumo valdymo skyriaus viršininką.

Kalėjimų departamento vadovybei profesinės sąjungos meta įtarimus dėl galimai korupcinių viešųjų pirkimų dangstymo ir informacijos apie departamento vykdomų viešųjų pirkimų metu padarytą žalą valstybei, slėpimo.

Profesinių sąjungų atstovai prašo skubaus susitikimo su teisingumo ministre dėl susidariusios situacijos, Kalėjimų departamento vadovų galimai daromų pažeidimų bei dvigubų standartų taikymo.

Jei Teisingumo ministerija nesiims lyderystės ir veiksmų susidariusiai situacijai spręsti, profesinės sąjungos ketina rengti protesto akcijas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tatoo

Tatoo portretas
Bardakas visur.

Ji neturi tam laiko

Ji neturi tam laiko portretas
Juk reikia pastatyti konclagerius ne gėjams.

Isvada

Isvada portretas
Geriau profesines sajungos siulytu atsistatydinti.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių