Quantcast

Prisiekė Seimo nariai J.Kondrotas ir E.Lementauskas

Ketvirtadienį Seime prisiekė Seimo nariai Jonas Kondrotas ir Evaldas Lementauskas. Priesaiką priėmė Konstitucinio Teismo pirmininkas Romualdas Kęstutis Urbaitis.

R. K. Urbaitis, prieš priimdamas Seimo nario priesaiką, paaiškino Konstitucijoje ir Seimo statute įtvirtiną teisinį reguliavimą, susijusį su Seimo nario priesaikos davimu. Po priesaikos naujieji Seimo nariai įgijo visas Tautos atstovo teises, rašoma pranešime spaudai.

J. Kondrotas Seimo nariu išrinktas daugiamandatėje apygardoje pagal Darbo partijos sąrašą, po to kai Seimo nario mandato atsisakė Jonas Pinskus.

Evaldas Lementauskas parlamentaru išrinktas daugiamandatėje apygardoje pagal partijos „Tvarka ir teisingumas“ sąrašą, po to kai Seimo nario mandato atsisakė Remigijus Ačas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gediminas

gediminas portretas
Vargas mūsų valstybei, kai į Seimą eina dirbti toks, kaip buvęs partijos ,,Tvarka ir Teisingumas'' narys, buvęs sostinės vicemeras E.Lementauskas, įtariamasis kyšininkavimu asmuo. Todėl ir negerbiamas mūsų Seimas.

TAI

TAI portretas
Tai jau čia tikra partija tvarka ir teisingumas vieni vagys ir banditai plius pedofilai tai kur mūsų valstybė ritasi tai kuri firma į darbą priimtų totį kaip leventauskas nebet kur mokesčius gali slėptines ir pirmininkas mazuronis teistas tai dar priimkite DAKTARĄ tai bus visas komplektas su ŠUSTAUSKU.

lietuvis

lietuvis portretas
RAGAI LIETUVAI.SU VISA SEIMA IR PUSE GIMINES SIA DEKAD TIKRAI ISVAZIUOSIM IS BANDITU VALDOMOS VALSTYBES.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių