Quantcast

Priešgaisrinėje gelbėjimo tarnyboje gimė nauja šeima

  • Teksto dydis:

Valstybinėje priešgaisrinėje gelbėjimo tarnyboje gimė dar viena šeima – savo likimus neseniai susiejo Vilkaviškio priešgaisrinėje gelbėjimo tarnyboje inspektore dirbanti Indrė Miškinytė ir ugniagesys gelbėtojas Evaldas Starinskas.

„Šią nuostabią dieną pasidžiaukime drauge džiugiomis jų akimirkomis. Palinkėkime jiems, kad išsipildytų tai, ko trokšta jų širdys. O susipažino juodu prieš dvejus metus socialiniame tinkle „Facebook“. Indrė prisipažįsta, kad tada net nenutuokė, kad už poros metų taps drovaus ugniagesio iš Vilkaviškio žmona. Pirmą kartą jie susitiko po savaitės. Indrė neslepia, kad tada vos išvydusi nuoširdžią Evaldo šypseną ir jo spindinčias akis, širdimi pajuto, kad tai tas žmogus, kurio taip ilgai laukė“, – penktadienio vakarą socialinio tinklo „Facebook“ rašė Valstybinė priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba.

Po metų draugystės, palikusi gimtąją Dzūkiją ir Alytaus apskrities priešgaisrinę gelbėjimo valdybą, kur dirbo inspektore, šį darbą I. Miškinytė tęsė Vilkaviškio PGT.

„Indrė visada su pasididžiavimu kalba apie šioje tarnyboje dirbančius žmones. Ji su įkvėpimu dalijasi gerumui įkvepiančiais jų darbais. Paklausta apie Evaldą sako, kad būti gaisrininku – jo pašaukimas. Šypsodamasi priduria, kad šį darbą jis dirbtų ir be atlygio, o iškvietimai jam galėtų trukti ir visą parą. Juodu neslepia, kad iš pradžių juos sujungė profesija ir atsidavimas darbui, bet vėliau suprato, kad ne tik tai gyvenimą daro spalvingu. Dabar juos sieja ir šeima, sujungusi jų likimus. Neseniai Kybartų eucharistinio išganytojo bažnyčioje jie prisiekė būti kartu. Prisiekė vienas kitam ir Dievui, tikėdami, kad gyvenimo kelyje jiems padės ir šv. Florijonas“, – rašoma įraše.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Refe

Refe portretas
Jie juk dirbantis kodėl vadini dykaduoniais tikriausi pavydi tegul gyvena laimingai to linkiu jiems.

M.-W.

M.-W. portretas
Būkit laimingi ilgai ilgai...

L

L portretas
Būkit laimingi!
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių