Quantcast

Prieš šventes – alkoholis Seime

  • Teksto dydis:

Butelis suartina net didžiausius priešus: nuveiktus darbus Seime aplaistė ir valdantieji, ir opozicionieriai. Tai pastebėjus žurnalistams, šventinė nuotaika dingo, Seimo nariai ėmė lakstyti į skirtingas puses, praneša LNK žinių tarnyba.

Nors „valstiečiai“ alkoholinių gėrimų įsinešimą į Seimą  uždraudė 2016 metais, kai kurie Seimo nariai nepaiso tokių draudimų. Po susitikimo su eurokomisaru Virginijumi Sinkevičiumi, viename iš Seimo rūmų kabinetų buvo kilnojamos taurės.

LNK žurnalistei paklausus, ar Seime galime gerti alkoholį, Europos reikalų komiteto pirmininkas Gediminas Kirkilas atsakė: „Aš nežinau, mes negeriame. Taip, šampano šiandien išgėrėme. Šampanas ne alkoholis“, – pasakojo G. Kirkilas.

  Švenčiantis G. Kirkilas su kompanija buvo pastebėtas dieną – 12 val. 30 minučių.

Paklaustas, kokia proga ragauja šampaną, G. Kirkilas atsakė švenčiantis paskutinį komiteto posėdį.

 
Paklaustas, kaip įsinešė alkoholio į Seimą, G. Kirkilas atsakė, kad „paprastai“. Jis sakė, kad tai vyksta jau ne pirmą kartą.
 

Iš kabineto vėliau išėjęs kitas Seimo narys Audronius Ažubalis žurnalistams tvirtino, kad alkoholio negėręs. 

Žurnalistei pasakius, kad G.Kirkilas pripažino, kad kabinete buvo vartojamas alkoholis, A. Ažubalis pareiškė: „G. Kirkilas tegul sako, aš taip nesakau“.

„Man tai atrodo panašu į menkaverčio lygio interviu“, – dar pridūrė A. Ažubalis. Kabinete buvusi Seimo narė Virginija Vingrienė teigė, kad apie alkoholį nieko nežino, bet galinti pakalbėti apie sąvartynų mokestį.

 


 


 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

senjoras

senjoras portretas
viena blogybę matau, kad žurnaliūgos slankioja po seimą ir gaudo ale sensacijas- kur kas nosį krapšto, kas ką kabinetuose veikia i kuriuos grūdasi be išankstinio suderinimo, gerai kad į tualetus dar nelenda nufilmuot kaip kas ir kiek popieriaus sunaudoja..paskui visiems būtų debatai ... jei jus rimti zurnalistai , tai ir užsiimkit rimtom temom.. priešventinis laikotarpis vyksta visokiu labdaringu renginiu, parodykit liaudžiai teigiamu , šviesiu dalyku ..

...,atsiprasau...,skaityti ABSTINENTAS...

...,atsiprasau...,skaityti ABSTINENTAS... portretas
TASKAS

> Gruzinas...,

> Gruzinas..., portretas
puikios JUSU MINTYS paKELE NUOTAIKA...,PAGARBA TEISINGAI MASTANTIEMS...,kas liecia MANE!!! pakutinius METUS buvau APSTINENTAS ir...isitikinau,kad tai neVISISKAI TEISINGAS GYVENIMO BUDAS... TASKAS
VISI KOMENTARAI 80

Galerijos

Daugiau straipsnių