Quantcast

Prezidento patarėjas: kontaktinis vaikų ugdymas turi užsidaryti paskutinis

Prezidento Gitano Nausėdos patarėjas Paulius Baltokas pabrėžia, kad net ir blogėjant epidemiologinei situacijai kontaktinis ugdymas mokyklose turi išlikti kuo ilgiau.

„Tai prioritetas, ką kalbėjo prezidentas ir ką, tiesą sakant, sako ir Vyriausybė, kad kontaktinis vaikų ugdymas turi išlikti ilgiausiai, užsidaryti paskutinis. O dar geriau būtų, kad neužsidarytų iki pat mokslo metų galo“, – „Žinių radijui“ teigė P. Baltokas.

Tuo tarpu reaguodamas į pasirodžiusią žinią apie Švietimo, sporto ir mokslo ministerijos (ŠMSM) svarstymus dėl prastėjančios epidemiologinės situacijos Lietuvoje paankstinti ir savaite prailginti moksleivių rudens atostogas, šalies vadovo patarėjas džiaugėsi, kad prieš priimdama sprendimus ministerija tarsis su ekspertais.

Apie Vyriausybės svarstymus paankstinti moksleivių rudens atostogas ir jas pradėti jau nuo kitos savaitės ŠMSM pirmadienį pranešė LRT televizija. Visgi kiek vėliau ministerija portalui LRT patikslino, kad planuojamus galimus pakeitimus pirmiausia aptars su ekspertais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Čiaupas

Čiaupas portretas
Taip ir bus: iš pradžių užsilenks ligoninės, po jų morgai, o tik tada duris užvers mokyklos.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių