Quantcast

Šalies vadovai sveikina su Motinos diena

  • Teksto dydis:

Prezidentė Dalia Grybauskaitė, Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis ir premjeras Saulius Skvernelis sekmadienį sveikina su Motinos diena.

„Nuoširdžiai sveikinu su gražiausia pavasario švente – Motinos diena. Būkite laimingos, jausdamos vaikų meilę ir dėkingumą. Tegul šis sekmadienis pripildo Jūsų širdis didžiausio prasmės pajautimo ir gyvenimo džiaugsmo“, – sakoma šalies vadovės paskelbtame sveikinime.

„Motinystė – tai atsakomybė, kuri mūsų šalį ir visą pasaulį turtina artumu ir atvirumu. Mamos meilė – tai pirmasis toks naujagimio patirtas jausmas. Kiek paaugę, šia meile vaikai dalijasi ir su kitais, jos įkvėpti rūpinasi aplinka. Ne veltui žodis „mama“ dažniausiai tampa pirmuoju išmoktu ištarti“, – rašoma V. Pranckiečio sveikinime.

„Šiandien mes visi skubame pasveikinti Mamas. Sakome joms žodžius, pačius gražiausius. Tuos, kurių įsisukę kasdienybės triukšme nespėjame pasakyti, per dažnai net ir pamirštame tai padaryti… (...) Sakykime tuos gražius žodžius ne tik šiandien. Prisiminkime Mamas ne tik tada, kai to reikia. Nebijokime apkabinti, nuoširdžiai pasakyti, kad mylime ir laukiame, kad ilgimės“, – teigiama premjero sveikinime.

Motinos diena švenčiama pirmąjį gegužės sekmadienį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Kažin ar Grybauskaitė buvo ant kapų prie savo motinos kapo?Nors žydai kapinių nemėgsta,bet vistiek privalėtų motinos dieną gerbti,ir prisiminti savo gimdytoją...sutvarkyti savo rankomis kapą,papuošti gėlėmis ir pan.

Anonimas

Anonimas portretas
Kaip tiems komentatoriams vis neitinka prezidentė.Tai tik žemo lygio asmenys šitaip rašo apie prezidentę.Labai ačiū jai už pasveikinimą.

o

o portretas
tu su broliu ar pasveikinai motina jei dar turi nes taves nebus kam sveikint nebent uz isplautas snoro babkes?.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių