Quantcast

Daugiavaikėms mamoms – medaliai iš prezidentės rankų

  • Teksto dydis:

Prezidentė Dalia Grybauskaitė artėjančios Motinos dienos proga pasveikino ir ordino „Už nuopelnus Lietuvai“ medaliu apdovanojo daugiavaikes motinas.

Prezidentė Dalia Grybauskaitė artėjančios Motinos dienos proga pasveikino ir ordino „Už nuopelnus Lietuvai“ medaliu apdovanojo daugiavaikes motinas.

Jau tradicija tapusiame renginyje valstybės apdovanojimai buvo įteikti 47 mamoms iš visos Lietuvos, išauginusioms ir gerai išauklėjusioms septynis ir daugiau vaikų.

„Gausių Lietuvos šeimų mamos – pasiaukojimo ir prasmingo gyvenimo pavyzdys. Augindamos būrį darbščių ir sąžiningų piliečių, jos padeda Lietuvai ir toliau išlikti augančia valstybe. Daugiavaikėmis motinomis didžiuojasi vaikai, anūkai ir proanūkiai, taip pat visa Lietuva“, – sakė Prezidentė.

Pasak Prezidentės, Lietuvai reikia didelių ir darnių šeimų, nes tai – mūsų stiprybės pamatas ir ateitis. Daugiavaikės motinos savo meile ir šviesa sušildo ne tik savo namus, bet ir sutelkia bendruomenę. Jų dėmesys savo vaikams – tai rūpinimasis visa Lietuva.

Šalies vadovė padėkojo garbingo amžiaus sulaukusioms mamoms už gerumą, išmintį, nepailstamą rūpestį ir palinkėjo stiprios sveikatos, artimųjų dėmesio ir kasdienio džiaugsmo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

įdomu

įdomu portretas
O kodėl nėra paskelbto daugiavaikių mamų sąrašo? O gal kur nors galima jį rasti?

klausymuks

klausymuks portretas
idomu butu suzinoti kiek tu vaiku lietuvoje gyvena? skersa jie deja ant tokios Lietuvos...

Kazys suvalkietis

Kazys suvalkietis portretas
Aš visada su didele pagarba žvelgiu į motinas, išauginusias gausias šeimas; gal dėl to, kad ir aš iš tokios esu kilęs. Deja, galima stebėti keistą dėsningumą: kuo turtingesnė šeima, tuo mažiau vaikų. Turtuoliai dažnai vieną, retai kada du vaikus augina.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių