Quantcast

Premjerui S. Skverneliui atliktas koronaviruso testas

Premjerui Sauliui Skverneliui atliktas testas dėl koronaviruso. Jis yra neigiamas, BNS šeštadienį patvirtino premjero atstovas.

„Premjerui buvo atliktas testas dėl koronaviruso. Jis yra neigiamas“, – BNS sakė premjero atstovas spaudai Tomas Beržinskas.

Pasak jo, Vyriausybės vadovui tyrimas dėl COVID-19 infekcijos buvo atliktas todėl, kad S. Skvernelis lankėsi tose vietose, kurios šiuo metu pripažintos padidintos rizikos.

„Testas buvo atliktas todėl, kad premjeras lankėsi tose vietose, kurios šiandien jau laikomos padidintos rizikos ir bendravo su asmenimis, kurie šiandien jau yra saviizoliacijoje, nes patys bendravo su asmenimis, kuriems yra nustatytas koronavirusas“, – teigė T. Beržinskas. 

SAM anksčiau skelbė, kad tyrimai dėl koronaviruso atliekami, jei pasireiškia ūmiai kvėpavimo takų infekcijai būdingi ligos simptomai – staiga prasidėjus bent vienam iš šių simptomų: karščiavimui, kosuliui ar apsunkintam kvėpavimui ir 14 dienų laikotarpiu iki simptomų pradžios grįžus iš bet kurios užsienio šalies ar po sąlyčio su patvirtintu ar tikėtinu COVID-19 ligos (koronaviruso infekcijos) atveju.

S. Skvernelis vasarį paskelbė, kad pernai jam diagnozuota ir gydyta limfoma atsitraukė – liga pasiekė visišką remisiją.

Sveikatos apsaugos ministerijos duomenimis, Lietuvoje iš viso ištyrus 1466 asmenis, nustatyti 69 koronaviruso atvejai.

 


Šiame straipsnyje: Saulius SkverneliskoronavirusasKoronavirusas Lietuvojekoronaviruso testasCOVID-19 saviizoliacijaCOVID-19 karantinas

NAUJAUSI KOMENTARAI

O kaip

O kaip portretas
DĖL LINKSMOS LIGOS ???

Vikai-besmegeniai

Vikai-besmegeniai portretas
Tik virusas tikriausia panelę lansberginę sąrašinę paveikė. Neskiek nesąmonių-gerbk savo šalį, davo gerai dirbančią Valdžią, palaikyk, padėk jei gali.Šunis pjūdyt ne Vikai , jei ne pakeistas tamstos vardas.Gal tik lietuvišką vardą nusisavinai, tai ir pliurpi-nieko keisto.Esi šalies priešė tai varyk už jos ribų, niekas tamstos nepasiges,,,atia!

P. Skverneliui

P. Skverneliui portretas
Laikykitės, nesusirkite-sėkmės Jums, sveikatos.Česnakų lai pripjausto žmona, įpila šiek tiek stipriau, apkabina-oi atleiskit.Gal šiuo metiu Jus įzoliuotas? Laikykitės-dauguma lietuvaičių su Jumis, pone min,. Pirmininke p. Skverneli! LAIMINGAI!!!
VISI KOMENTARAI 59

Galerijos

Daugiau straipsnių