Quantcast

Premjerė įspėjo, kad pinigų internetu nedalina: gerieji žmonės, tai afera

  • Teksto dydis:

Pasinaudojant premjerės Ingridos Šimonytės vardu internete mulkinami žmonės. Apie aferą socialiniame tinkle įspėjo pati I. Šimonytė.

Feisbuko paskyroje „Uz_Ingrida page“ antradienį atsirado įrašas, kuris skelbė, kad premjerė žmonėms per feisbuką dalija Vyriausybės skiriamus pagalbos dėl pandemijos pinigus, reikia tik pasirinkti savo gimimo mėnesį ir gausite skubų pinigų pervedimą.

„Šiandien aš atsitiktinai pasidalysiu COVID-19 pandemijos pagalba per „Facebook“ (ir tai ne afera). Pasirinkite savo gimimo mėnesį ir gaukite skubų pinigų pervedimą“, – skelbė įrašas feisbuke.

Atsirado ne vienas, po įrašu puolęs skelbti savo gimimo mėnesį ir laukti pinigų pervedimo iš premjerės.

Tačiau pati I. Šimonytė žmones įspėjo, kad tai afera – ji jokių gimtadienių datų nerenka ir jeigu kažkokios išmokos iš valstybės biudžeto priklauso, tai bus viskas ir pervesta jums. Premjerė perspėjo, jog tai dar viena sąmokslo teorijų.

„Gerieji žmonės, čia šlamštas ir taip, afera, nors skliaustuose bandoma teigti kitaip. Ir nerenku aš niekieno gimtadienių. Ir jeigu Jums priklauso kažkas iš valstybės biudžeto, tai bus viskas ir pervesta Jums. Man Jūsų gimimo mėnesio net nenutuokiant (neįmanoma patikėt, bet žmonės susigalvoja įvairiausių būdų skaityti sakinius lietuvių kalba vien tam, kad kažką apie mane „įrodytų“ savo sąmokslo teorijų kepyklose).

Žodžiu, prašau raportuoti. Dėkoju“, – nepakliūti ant nesąžiningų žmonių kabliuko ragino politikė.

„Žiauru. Nuėjau pasižiūrėti, ar bus nors vienas „dalyvaujantis“. Per valandą virš 50 komentarų ir visi „dalyvauja“. Kosmosas“, – žmonių patiklumu stebėjosi Nerijus.

„Gal įtikins premjerę, kad šitai šaliai tikrai reikia švietimo reformos. Suaugusių švietimo – irgi“, – apie žmonių švietimo būtinybę skelbė dar vienas komentaras.

Po to, kai premjerė paskelbė įspėjimą feisbuke, puslapis „Uz_Ingrida page“ su melagingu įrašu buvo pašalintas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Feisbuke labai daug aferistu

Feisbuke labai daug aferistu portretas
Naudoja svetimas foto, o kas yra baisiausia kad dar ir kiti patiklieji dalyvauja tuose pokalbiuose bendrauja su aferistais, feisbukas aferistų sukčių lizdas,

Anonimas

Anonimas portretas
DALINA. Tiktai jeigu gavai is ministerijos slaptazodi ir specialiai jums skirta PIN Zurnalistai iskapste jau ne viena tokia ministru giminaiciu firmele. Runkeliams tai afera.

Anonimas

Anonimas portretas
cia visi tie papuola kurie nori lengvu babkiu ir tie kurie del cento utele menulin nuvys
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių