Quantcast

Premjerė bendravo su projekto „Moksleiviai – į Vyriausybę“ dalyviais – jaunuoliais iš visos Lietuvos

  • Teksto dydis:

Šiemet 14-ąjį kartą vykęs projektas „Moksleiviai – į Vyriausybę“ finišavo baigiamuoju renginiu Vyriausybės rūmuose, jame trys dešimtys mokinių iš visos šalies dalinosi įžvalgomis apie ateities Lietuvą, o taip pat turėjo galimybę pabendrauti su premjere Ingrida Šimonyte.

„Tikiuosi, kad ši patirtis leis Jums įsivertinti ir atsakyti sau į klausimus apie tai, ar šis kelias galėtų būti jūsų, apie tai, kas jums viešajame sektoriuje atrodo įdomu, tinkama ar keistina. Bet kuriuo atveju – jūs Lietuvą ir keisite. Ačiū, kad dalyvavote, rodėte smalsumą ir susidomėjimą“, – sveikinimo kalboje projekto dalyviams sakė Vyriausybės vadovė.

Visos šios savaitės metu 30 visuomeninėse veiklose dalyvaujančių ir gabių moksleivių iš skirtingų Lietuvos mokyklų galėjo tiesiogiai susipažinti su Vyriausybės ir kitų svarbiausių šalies institucijų veikla. Šalia susitikimų su politikais ir valstybės vadovais, moksleiviai susitiko su visuomenininkais, akademikais, menininkais, mokslininkais, atlikėjais.

Šių metų projekto tema „Moksleiviai Lietuvos ateičiai“ buvo skirta „Lietuva 2050“ strategijos kūrimui. Grupinius darbus apie ateities Lietuvą parengę dalyviai pristatė juos baigiamajame renginyje.

Nuo 2009-ųjų Vyriausybės kanceliarijos ir partnerių rengiamame projekte iki šiol dalyvavo beveik 400 moksleivių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

labai didingas darba

labai didingas darba portretas
reikšmingiausias PIŠ vadovybės meto "projektas"

ČIA PAGAL LENINA?

ČIA PAGAL LENINA? portretas
Vladimiras Iljičius aiškino, kad šalį gali valdyti bet kokia virėja...Lietuvoje - nepribrendėliai. Tai įrodė nauja partija su Eligiju Masiuliu priešakyje ir laisvės partija...Ni koks vaidzelis, kaip pasakytų Uspaskich.

mokė berniukus,

mokė berniukus, portretas
kaip pasakyti PUPU, nesuglaudus lūpų.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių