Quantcast

Premjeras: Velykų proga artimus ir brangius žmones apkabinkime savo širdyse

  • Teksto dydis:

Ministras pirmininkas Saulius Skvernelis sveikina Lietuvos žmones šv. Velykų proga.

„Brangūs Lietuvos žmonės, susitelkę ir vieningi išgyvename sudėtingą visai šaliai laikotarpį. Tik būdami sąmoningi, suvokdami atsakomybės svarbą ir pilietiškumo reikšmę, esame stiprūs ir galime vadintis brandžia visuomene. Tvirtai tikiu, kad būtent solidarumas, pasitikėjimas ir žinojimas, jog kartu įveiksime visas negandas, lydi mus ir šventų Velykų dienomis.

Mielieji, saugodami visų gyvenimus ir gyvybes, šiemet švęskime Velykas kitaip, tačiau tradiciškai. Likime namuose prie margučių stalo, o artimus ir brangius žmones apkabinkime savo širdyse. Tegu meilės ir tikėjimo kupinos mintys aplanko visus šalies miestus, miestelius ir kaimus, šiltas, nuoširdus žodis tepradžiugina ir tėvus, ir senelius, ir visus giminaičius. Manau, kad kiekvienus Lietuvos namus, visas mūsų šeimas aplankys bendrystės džiaugsmas, o Prisikėlimo varpų gaudesys nuskaidrins nuo kasdienybės nerimo pavargusias sielas“, – sakoma premjero sveikinime.

Vyriausybės vadovas linki namų jaukumo, stiprybės ir puikios sveikatos. Telydi didelis tikėjimas, meilė ir viltis – amžini visų mylinčių žmonių palydovai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Jis gi ne Lukašenka, tas turi realią valdžią ir gali spekuliantą į cypę įkišti, kur lauksi teismo tris metus ir mąstysi, ar verta būti tokiam godžiam ..o paskui paleis. Pas mus taip nebūna, apiplėš liaudį eilinį kartą, kaip ne sykį jau buvo. Čia gi Lietuva !

premjerui ir kitiems valdžiažmogiams

premjerui ir kitiems valdžiažmogiams portretas
Užuot gražiai suokus, galėtumėte bent pirštą į pirštą suduoti ir nors kažką padaryti, kad nelaimės akimirkoje pastatų administratoriai neapiplėštų gyventojų su tais dezinfekavimais. Bet juk rinkimai artėja, o pastatų administratoriai neblogą pinigą moka į "obščiaką", ar ne? :)

Anonimas

Anonimas portretas
Kaip gerai. Nei rusai puola, nei Astravas sprogsta, nei broileris kudakuoja....tikra palaima...nepalik mūsų, viruse , dar ilgai.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių