Quantcast

Pranešė, kada iš Vokietijos turėtų išplaukti keltas su lietuvių automobiliais

Lenkijos ir Vokietijos pasienyje įstrigę Lietuvos piliečių vairuojami automobiliai iki kelto Vokietijos Zasnico uoste turėtų nuvykti iki antradienio 22 valandos.

Susisiekimo ministro atstovė Aldona Grinienė BNS sakė, kad jei reikės, jų bus laukiama ir ilgiau.

„Keltas turėtų išplaukti 22 val. vietos laiku, ir jei bus laisvų vietų, priims visus automobilius. Jei reikės, bus laukiama vėluojančių“, – BNS sakė A. Grinienė.     

Keltas turėtų išplaukti 22 val. vietos laiku, ir jei bus laisvų vietų, priims visus automobilius. Jei reikės, bus laukiama vėluojančių.

Tuo metu specialus Lietuvos piliečiams skirtas traukinys iš Frankfurto prie Oderio į Lietuvą per Lenkiją išvyks anksčiausiai 14 valandą Vokietijos laiku (15 val. Lietuvos laiku). Dabar į jį užsiregistravo 53 žmonės, bet vietų yra daugiau. 

„Traukinys iš Frankfurto prie Oderio turėtų pajudėti tarp 14-15 val. Lietuvos laiku“, – BNS tikino „Lietuvos geležinkelių“ atstovas Mantas Dubauskas.

Kaip anksčiau teigė ministras Jaroslavas Narkevičius, traukinys link Kauno važiuos be sustojimo.

Ministras priešpiet sakė, jog į keltą iš Zasnico uosto išvykti registravosi tik apie 30 automobilių, kai vietų yra apie 250. Keltu galės grįžti tik automobiliai su vairuotojais. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Jau 'konservai' ir tam laivui bombikę ruošia?.. :s

Flamingo

Flamingo  portretas
Prezidentas pazadejo bet pazadai istirpo Kaip rukas ,mergina kuri translevo saunole parode visa tiesa ,suprantama situacija niekas nebutu ir vazevis jai ne prezidento zodziai kad duodam 72 val,o kaip paziureti is kitos puses kur Vaiku Teises varksiukai buvo be vandens net vaiku nepagailejo o cia Lietuvoj kas biski atimat vaikus is seimu taip Rupinates vaikais nu ziauru buvo stebeti as pati gyvenu ne Lietuvoj ir tikrai nebuciau spejus parvaz situacija yra baisi ,bet baisu kaip Savi pileciai raso tokius baisius komentarus ir leja pikti ,jai butu ju seimos nariai jie taip negalvotu ir nesakytu.

virusas

virusas portretas
nu...ir automobiliai atveš virusą...puiku.Koks karantino laikotarpis automobiliams po "atplaukimo" keltu ??? :)
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių