Quantcast

Policija šmaikščiai atsakė melagienų platintojams: kitą kartą panaudosime dujas su vakcina

  • Teksto dydis:

Rugpjūčio 10 d. Vilniuje vyko protesto mitingas, vakare peraugęs į riaušes. Socialiniuose tinkluose apie mitingą buvo prirašytą įvairių dalykų. Naujausia, nieko bendro su realybe neturinti istorija į socialinius tinklus įkelta šiandien. Ją pastebėjo ir paviešino Lietuvos policija savo feisbuko paskyroje.

Žmogus, sukūręs šią melagieną, ragina būti atsargiais ir platinti jo sukurptą pasakėlę. Pasak jo, dujose, kurias per riaušes panaudojo policija, galėjo būti specialaus užkrato.

„Sveiki. Kaip ir jūs visi dalyvavau mitinge, gavau dujų. Šiuo metu sveikata yra labai prasta, man nustatytas COVID-19. Mano daktaras atlieka tyrimą, tiria dujų likučius. Manome, kad dujose galėjo būti specialaus užkrato.

Atsargiai, žmonės! Jeigu ne skiepais, šitie gyvuliai sugalvos, kaip mus pražudyti kitaip! Visiems sveikatos ir nenustebkite, jei susirgsite, valstybė mumis nori atsikratyti“, – teigiama įraše.

 

Feisbuko nuotr.

Lietuvos policija, paviešinusi šį įrašą, jį pakomentavo itin šmaikščiai: „Teorijų kūrėjams, sekėjams ir jomis tikintiems: jeigu rugpjūčio 10-ąją policija naudojo dujas su užkratu, tuomet informuojame, jog kitą kartą (jeigu prireiks) bus naudojamos dujos su vakcina“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Cia tipo gasdinat.????sau i sikna vaksinuokites.pedofilai job

Anonimas

Anonimas portretas
Kita karta patys gausit serija is AK-74M. Didvyriai pries moteris ir vaikus. Pries vamzdi triesit kai sifilitikai.

Milda

Milda portretas
Eikit dirbt, tada neliks laiko sąmokslo teorijoms....
VISI KOMENTARAI 36

Galerijos

Daugiau straipsnių