Quantcast

Policija žiemos pramogomis ragina mėgautis atsakingai: drausmins nesilaikančius reikalavimų

  • Teksto dydis:

Policija pastebi, kad daugybė žmonių kartu su vaikais vakar rinkosi į viešas erdves pasimėgauti žiemos malonumais. Pareigūnams ne kartą teko vykti perspėti žmonių, kad jie laikytųsi reikalavimų, o piktybiškai juos ignoruojantiems – pradėti administracines teisenas.

„Puikiai suprantame, kad žmonės, o ypač vaikai, pasiilgo sniego, oro sąlygos labai palankios mėgautis žiemos malonumais. Tačiau primename, kad ir būnant lauke būtina elgtis atsakingai“, – į žmones kreipėsi policijos generalinis komisaras Renatas Požėla.

Primename, kad ir būnant lauke būtina elgtis atsakingai.

Policijos atstovas prašo rinktis tokias vietas, kuriose nėra daug žmonių, nepamiršti dėvėti apsaugos kaukių ir laikytis saugaus atstumo.

„Saugokite save ir savo šeimos narius“, – prašė R. Požėla.

Policijos įstaigoms sekmadienį nurodyta dar daugiau dėmesio skirti viešųjų vietų kontrolei, esant būtinybei – tam skirti dalį pajėgų, kurios buvo numatytos kontroliuoti judėjimą tarp savivaldybių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

V

V portretas
Vaikams nėra ramybės per ta omono milicija kad jie pasprinktu su tom baudom dievas mato

Paskaitai......

Paskaitai...... portretas
.......komentarus ir išlenda zmoniu kultura....kam izeidineti kitus zmones , juos niekinti??? Pvz. kaip komentare "TAM MED"??? Jaigu jau nervai pakrike tai gal geriau eiti i gamta , pasivaikšciot , atsipalaiduot...

Kukutis

Kukutis portretas
Ant kalniuko negalima o į maksimą galima? Kur logika paklausyt jūs, logika yra reikia tik pagalviti kam tai naudinga :)
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių