Quantcast

Policija juokauja: gal į gatves grąžinti senovinius automobilius?

  • Teksto dydis:

Lietuvos policija socialiniame tinkle „Facebook“ įkėlė senojo automobilio nuotrauką. Automobilis „aprengtas“ naujais policijos skiriamaisiais ženklais, tad iš karto sulaukė didelio internautų dėmesio.

Pareigūnai šmaikštavo klausdami, ar nereikėtų tokio eksponato sugrąžinti į miesto gatves. Feisbuko vartotojai iš karto pradėjo komentuoti, jog toks senasis automobiliukas puikiai tiktų renginių metų arba poilsinėse šalies vietose.

„O kodėl gi ne, antikvariatinė mašina, dėmesys garantuotas, o šiaip visai neblogai per kokias šventės“, – nuomonę išsakė Skaistė.

„Mano jaunystės laikais šis „Maskvičiukas“ buvo nudažytas pirmo policijos standarto spalvomis: juodai baltas. Ir per sąskrydžius puošdavo keliukų stovyklą. Dar kažkas „zapiuką“ turėjo. O per akcijas labai gerai atrodys gatvėje“, – antrino kitas internatas Valdemaras.

O kodėl gi ne, antikvariatinė mašina, dėmesys garantuotas, o šiaip visai neblogai per kokias šventės.

Kiti tikino, kad tokia senovinė policijos mašina tiktų Palangoje. Toks pareigūnų tarnybinis automobilis tikrai sulauktų daug dėmesio, poilsiautojai prie jo pozuotų, norėtų įsimažinti ir taip pasikeltų bendra atostogų nuotaika.

„Aš eičiau fotografuotis šalia, būtų populiaresnis nei bezdžionėlės“, – juokavo Martynas.

Portalas kauno.diena.lt pasidomėjo, ar policija tikrai savo garaže turi išlaikytą senovinį eksponatą ir ar rimtai svarsto atgaivinti istoriją. Policijos departamento Komunikacijos skyriaus vedėjas Ramūnas Matonis portalui patvirtino, kad tai pokštas ir tokių automobilių į gatves policija sugrąžinti neketina. Specialistas paaiškino, kad ši nuotrauka – fotomontažas, o ne tikras automobilis.

Vos per 40 min. nuo įrašo įkėlimo, senovinio automobilio nuotrauka pasidalijo pusšimtis internautų. Lietuvos policijos pokštas sulaukė daugiau nei 250 komentarų bei kone 1,8 tūkst. „patinka“ paspaudimų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gintas

Gintas portretas
Grazu butu, as pritariu

Anonimas meluoja

Anonimas meluoja portretas
Tai opel kadetas stalino veikėjų išdidžiai nukopijuotas - jeigu ką...

Darius

Darius portretas
As už. Kazkas išskirtinio, bent jau per šventes kokias galetu su tokiu patruliuot :)
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių