Quantcast

Policiją Angelų sargų dienos proga sveikina prezidentas: norisi didžiuotis!

Prezidentas sveikina visus Lietuvos policijos pareigūnus ir darbuotojus profesinės šventės – Angelų sargų dienos – proga.

Šalies vadovas pabrėžė, kad Lietuvos policija sėkmingai įveikė pirmosios koronaviruso pandemijos bangos išbandymus.

„Tuo metu, kai visą šalį užklojo nežinia dėl ateities, kai kiekvienas iškvietimas virto potencialiu susidūrimu su pavojingu ligos sukėlėju, Jūs nedvejodami atlikote savo pareigą ir taip dar kartą pateisinote angelų sargų vardą“, – rašoma prezidento sveikinime.

Sąžiningi ir savo darbui atsidavę policijos pareigūnai rodo pavyzdį, kuriuo norisi didžiuotis.

Pasak šalies vadovo, geriausias Lietuvos policijos veiklos įvertinimas yra augantis žmonių pasitikėjimas, kuris jau dabar yra vienas aukščiausių per visą Nepriklausomybės laikotarpį ir artėja prie senųjų Europos Sąjungos valstybių narių vidurkio.

„Sąžiningi ir savo darbui atsidavę policijos pareigūnai rodo pavyzdį, kuriuo norisi didžiuotis. Taip kuriamas pasitikėjimu grįstas Lietuvos žmonių santykis su savo valstybe. Taip visi mes galime gyventi šiek tiek saugiau ir geriau“, – pabrėžė prezidentas, Angelų sargų dienos proga palinkėjęs visiems Lietuvos policijos pareigūnams ir darbuotojams saugoti visuomenės pasitikėjimą ir neprarasti sveiko idealizmo bei stiprybės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

H

H portretas
Nausėda pamate užsidėjo kepures farai

Nigga

Nigga portretas
Rado kuo didziuotis tais musorais kur per istisine lenkia ir nebaudžiami!

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
žopalyzas , tegu statistiką pasižiūri
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių