Quantcast

Po tragiškos pareigūno žūties – policijos vadų rokiruotės

Po pareigūno žūties Mažeikių rajone Telšių apskrities policijos komisariate (AVPK) prasidėjo auditas. Komisariato vadas susirgo, o Mažeikių rajono policijos komisariato viršininkas išėjo į pensiją.

Ar pokyčiai komisariato vadovybėje susiję su auditu ir vadovų atsakomybės dėl kolegos žūties jausmu, neatskleidžiama.

Telšių apskr. VPK viršininkas Remigijus Rudminas šiuo metu turi nedarbingumo pažymėjimą, o Telšių apskr. VPK viršininko pavaduotojas Robertas Jagminas atleistas iš tarnybos policijoje šalių susitarimu. Dėl išėjimo iš tarnybos sąlygų dar tariasi ir Mažeikių r. policijos komisariato viršininkas Saulius Bumblys. Jis atleidžiamas nuo pirmadienio.

Telšių AVPK vadovauti laikinai paskirtas Klaipėdos AVPK viršininko pavaduotojas Raimondas Vaitkevičius. Jis tikino, kad Policijos generalinio komisaro Renato Požėlos sprendimas skirti jį laikinai vadovauti apskrities komisariatui buvo visiškai netikėtas. Jis tiesiog paklūsta įsakymui ir toli į ateitį nežiūri.

Mažeikių r. policijos komisariatui laikinai vadovauti paskirtas Klaipėdos AVPK Skuodo rajono policijos komisariatui vadovavęs Alfonsas Meškys.

Kol kas neaišku, kas vykdys šių vadovų pareigas Klaipėdos AVPK.

R. Matonis patikino, kad nepaisant vadovų pasikeitimo, Telšių apskrities policijos auditas bus tęsiamas.

Priminsime, kad gegužės 29-osios ryte rytą Mažeikių rajone, Birbiliškės kaime, Savarinos gatvėje, vietos gyventojas Stasys Brasas padegė savo namą, nušovė pažįstamą policininką Saulių Žymantą ir sužeidė jo kolegę.

Pareigūnai atvyko pasikalbėti su šiuo vyru apie žmonos skundą. Moteris jau kelias dienas nenakvojo namuose, nes išgirdo apie sutuoktinio ketinimą ją nušauti.

Užgesinus gaisrą name rasti smarkiai sudegę S. Braso palaikai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jooo..

Jooo.. portretas
Labai teisingas "nepernassavo" komentaras. O valdžia, kol kažkas neatsitinka, nemato, kad kažkas negerai ? O vadovų kaita kažin ar gali pakeisti situaciją, kuri susidarė po visokiausių "perestrojkių" ? Kažkaip nesitiki... O ir ar bet kuris policininkas gali būti visų galų meistras?

Anti

Anti portretas
Kas per sovietine sistema? Jei kas ivyko, butinai reikia surasti kaltus ir pakeisti naujais zmonemis. Atseit tie nauji yra angelai, nusileide is dangaus... Marazmas.

Stebėtojas

Stebėtojas portretas
Tskant, tas pats "daiktas" tik kitoj rankoj...
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių