Quantcast

Piktnaudžiavimu įtariamas Druskininkų vandens parko direktorius grįžo į darbą

  • Teksto dydis:

Piktnaudžiavimu įtariamas Druskininkų sveikatinimo ir poilsio centro „Aqua“ direktorius Edmundas Antanaitis penktadienį grįžo į darbą, pranešė savivaldybė.

„Šiandien vieno sėkmingiausių Druskininkų turizmo objektų – Druskininkų sveikatinimo ir poilsio centro „Aqua“ – ilgametis vadovas Edmundas Antanaitis, turintis Druskininkų savivaldybės vadovų ir kurorto gyventojų pasitikėjimą, grįžo į darbą. E.Antanaitis grįžo po to, kai teisėsaugos pareigūnai, atlikę išsamius tyrimus, nerado pagrindo pratęsti nušalinimo laiką“, – rašoma pranešime.

Praėjusių metų spalio viduryje Druskininkų savivaldybei priklausančio Druskininkų sveikatinimo ir poilsio centro „Aqua“ direktorius E.Antanaitis buvo sulaikytas Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) pareigūnų įtariant piktnaudžiavimu. Jam pateikti įtarimai.

Teismo sprendimu jis buvo nušalintas nuo pareigų.

STT atstovas Ruslanas Golubovas sako, kad E.Antanaičio nušalinimo neprašyta pratęsti, nes jo grįžimas į darbą nebetrukdys tyrimui.

„Atlikus visus tyrimui būtinus veiksmus, nebuvo tikslinga prašyti tęsti jo nušalinimo nuo pareigų, nes jis negali pakenkti tyrimui“, - BNS sakė STT atstovas.

STT Kauno valdybos pareigūnai pranešė, kad gavę duomenų apie galbūt neteisėtai naudojamas savivaldybės bendrovės lėšas ir turtą, pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl šios bendrovės direktoriaus piktnaudžiavimo.

Bendrovės vadovas, kaip įtariama, kartais pasitelkdamas kai kuriuos Druskininkų savivaldybės darbuotojus, organizuodavo žmonių apgyvendinimą viešbutyje „Aqua“ be jokios buhalterinės apskaitos, taip pat būdavo dalinamos įvairios dovanos – leidimai nemokamai pasinaudoti centro paslaugomis.

Penktadienį išplatintame savivaldybės deklaruojama parama E.Antanaičiui.

„Druskininkų savivaldybės vadovai ir centro „Aqua“ valdyba niekada neabejojo E.Antanaičio kompetencija dirbti ir palaikymą bei pasitikėjimą ne kartą reiškė viešai“, – rašoma jame.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių